sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rankka viikonloppu takasuoralla

Kyllä tässä on ihmisen taimi saanut kiemurrella ja venkoilla kuin mato koukussa, sen verran surkea on viikonloppu kaiken kaikkiaan ollut. Poskelleen menee niin veikkaus kuin muillakin rintamilla, Keskustan puheenjohtaja kisa vasta olikin rimanalitus vailla vertaa. Ainoa hyvä puoli siinä on se että tuo Laaninen lähtee johonkin muualle viisastelemaan, muuten voisi nähdä valinnassa paljonkin huonoja ja vieläkin huonompia piirteitä. En mene niihin nyt. Sen sijaan menen haukeen jota sain pari filettä, niistä tein sitten haukimureketta Mamin reseptiikkaan. Aivan pahuksen hyvää, tällä kertaa oli vielä parempaa kuin aikaisemmalla kerralla kun tätä koeponnistin. En Skånenpottuja tehnyt vaan korvasin ne kotimaisella uudella potulla, Timolla. Ja vielä jengiin sipaisin herkkusientä ja pinaattia, pahuksen hyvää. Uskoisin että sukulaistyttönikin joka muuten kalaa karsastaa, söisi tätä. Ja toki tuleekin syömään, hänen siippansa kun lupasi tänne bunkkerille hauen hovitoimittajaksi, heinäkuussa kinkerit. Pari kuvaa hauesta, makuterveiset Kreetalle :-)



Vanhan mutta reippaan äiteeni 73v päivillä käväisin tänään, en saanut vanhaa rouvaa houkuteltua pellolle rikkaruohojen kitkentään. Harmi, olisi tehnyt hyvää hänellekin. Ja kaikille muillekin. Vesipullopalkalla otan vapaaehtoisvoimia kitkentään. Kiitos. Sähköpostitse ilmoittautumiset, vielä on tilaa.
Kesken kirkonmenojen sitten hyvä ystäväni K signaloi tilaamieni tarjottimien tulleen. Olin perin voipunut päivän haasteista mutta vastaanotin satsin kuitenkin. Kenties puoli vuotta tai vuoden kun kuivattaa nyt ensin näitä pikku hiljaa ja sitten käsittelee jollain sopivalla aineella, näistä saa fantastiset tarjottimet/lautaset syksyn aarteille. Missäs ne kantarellit ja peurat viipyy???


Huomiseksi sitä ihmisen pitää myös valmistautua, pikalento kohdakkoin Kanadaan GP:tä seuraamaan, ei siinä sitten ennätä ateroita miettiä. Joten rykäisin pitkän tauon jälkeen lasagnet kehiin. Toki oli pakko maistella vielä tänään, aivan julmetun hyvää tuli. Tietenkin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti