Olipa pakko tänään käydä alueella kyyläämässä mitä sinne kuuluu, enpä siellä ole puoleentoista viikkoon ennättänyt käymään, itseasiassa pariin viikkoon miltei. Luonnonvoimat jyllänneet urakalla ja jostain kummasta ne rikkaruohotkin taas tulleet pintaan.
Muistiinpanona ranskalaisin viiruin:
-syksy
-roundup
Vajaan pari tuntia jaksoin tuossa helteessä sitten nyppiä pinaattien ympäriltä rikkaa pois, niiltä kun jäi aurinko saamatta näidän takia. Kenties ensi viikolla kun loma alkaa, on aikaa mennä pidemmäksi aikaa parinakin päivänä kitkemään. Tällä viikolla ei oikein ennätä, on kaikenlaista puuhaa ja sitten perjantaina 50v syntymäpäivät. Tuonnekin ilmoitin ankarasta ruokavaliostani kesän ajaksi, pois kaikki rasva ja sen sellainen, syön kesän ajan vain hummeria, kaviaaria ja kobe tahi waguy härän sisäfilettä.
Tätä ei kuulemma huomioida, silakkalaatikkoa tarjolla.
En usko tuohon.
Täällä bunkkerilla on kasvua tapahtunut reilustikin, juhannuksen lämpöpiikki teki temput ja salaattikin oikein roihahti kasvuun. Pitää huomisiin eväsleipiin käyttää sitä.
Rytömäki
Herneen nyt sentään erottaa, ei takana olevaa pinaattia
Salaatti täällä pääkallopaikalla
Ylhäältä alas; meirami, salvia, rakuuna, sinkkiämpärissä herne
Herneet ne siinä ja pikkupurkissa minttu
Persiljaa ja timjamia
Basilikaa ja timjamia
Loppu repertuaari; silopersiljaa, tilliä ja basilikaa
Hirvittävän hyvä kesäruokavalio. Kyllä hummerilla ja kaviaarilla ihminen pysyy terveenä. Etenkin,jos seuraksi saa hitusen pinot grigioa.
VastaaPoistaKateeksi käy tuo salaatti. Täällä se ei vieläkään idä, kun maa pölisee kuivuuttaan.
Ehkäpä täydennän pinot varastoni jo tulevana viikonloppuna. Ihan varoiksi koska koskaan ei tiedä milloin tulee yleislakko tai alkon väki kävelee ulos osoittaakseen tukensa Pohjois-Korean valtion monopoliliikkeen kehnoon palkkapolitiikkaan. Jaajaa.
VastaaPoistaPaljon on muutakin uutta reseptiikkaa tiedossa, odotan nyt vaan lomaa että jaksaisi joka päivä tehdä jotain hyvää. Yleensä vaan vaikka hyvää yrittää tehdä, tuppaa erinomaista tulemaan.
Näinhän se on, että ruuasta tulee tekijänsä näköistä. Siksi useimmiten jätän kokkaamisen nuoremmille.
VastaaPoista