Piti sitä hieman pikkujoulua juhlia piirikokouksen päälle. Eikä huonosti tullut juhlittuakaan. Uusimmassa Glorian Ruoka&Viini lehdessä oli kiva vinkki tavanomaisen joulukinkun sijaan, nimittäin porcini possunkylkirulla. Pötkäle tuli täyteen yrttejä; timjamia, salviaa, rosmariinia, persiljaa. Tietenkin hieman valkosipulia ja mausteita. Fenkolinsiemeniä, oliiviöljyä. Kyllä siitä vaan vallan mainio tuli, eikä mitään jäänyt. Kylkeen sitten uunijuureksia, sekalaisia.
Joulutorttua ja glögiä jälkkäriksi.
Rulla vietti ennen paistoa n. 12h jääkaapissa jotta pinta tuli todella kuivaksi
Uunijuurekset odotteli uuniin pääsyä
Porcini valmiina syötäväksi
Onpa upean näköinen rulla! Pinnasta tais tulla hyvän rapsakka.
VastaaPoistaPinta oli jopa liiankin rapsakka, ei sitä hampailla rikki saanut :-D Mutta sisus erinomaisen hyvää. Reseptin laitan tähän kommentiksi jahka ennätän.
Poista