Päätinpä herralle laatia vaatimattoman, mutta kattavan menun lauantaina, olihan se tulevan everstin ensimmäinen viikonloppuvapaa armeijan harmaista. Tai vihreistä pikemminkin nykyään. Toki hän sitten tuonnempana tullee tottumaan vaikuttavampiin ja useampi ruokalajisiin menuihin hienoilla kokkareilla, nyt täällä Bunkkerilla hän sai tyytyä vain neljän lajin menuun. Lienee turha sanoa että omia tuotteita ja kauden tuotteita käytin niin paljon kuin saatoin. Bunkkerin 2507 menu;
Kantarellikeitto
Mamin perunasalaatti
Gordonin prässättyä possunkylkeä
Crema Catalana
Kantarellikeitosta tuli fantastista!
Eikä Mamin perunasalaattikaan kalvennut, pottuna siikliä
Gordonin prässättyä possunkylkeä lisukkeena rosamunda-kantarelli-ruohosipuli-lehtipersilja muusia, Bunkkeri heilahti, tai sitten koko maapallo kun kuljetin lautasta keittiöstä ruokasalin puolelle, siksi kastike pääsi leviämään ympäriinsä. Erinomaista silti.
Ylläoleva grillattu possunkylki juuri ennen grillausvaihetta
Ja kaiken päälle lopuksi Crema Catalana
Sunnuntaiksi laadin pikku brunssin, tarjolla Gordonin reseptillä uunissa paistettu metsäsienimunakas, sienenä kantarelli ja sipulina Bunkkerin vihersipulia ja ruohosipulia, vastaraastettua cheddaria päällä.
Niin, näillä helteillä pitäisi saada keittiöön tuuletin tai ilmastointi, aika hurjaa touhua kun uuni on 250 asteessa ja keittiössä päälle 30 astetta, tippa jos toinenkin hikeä oli otsalta pyyhittävä mutta en valita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti