sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kesä vasta alkamassa

Pienen tauon olen nyt pitänyt bloggailussa. Tai oikeastaan vähän pidemmänkin. On ollut kovasti kiirettä, joka puolelle pitäisi revetä. Sitten vielä pakotettiin facebookiinkin liittymään, sekin mokoma vie liiaksi aikaa. Turha kapistus. Selityksiä piisaa kuin poliitikolla. Mitäpä siitä.

Pelto tuli käännettyä kuukausi sitten, perunat pantiin maan poveen. Jussi lajikkeeltaan. Viikko sitten maissin ja pavun taimet vein alueelle. Ne näytti tänään todella lohduttomilta vaikka olivat harson alla olleet. Saas nähdä kuinka äijän käy. Myös marjapuskia tuli laitettua lisää. Nyt on kahdeksan eri väristä herukkapuskaa. Jos vielä pari vattua laittaisi? 

Lipstikka rehottaa


Ruohosipuli se jaksaa olla joka vuosi ensimmäinen tulokas.


Tänne bunkkerille on myös jotain laitettu tulemaan, tomaattia, persiljaa runsain mitoin, timjamia, rosmariinia, korianteria ja salviaa. Seka kukkasia tietenkin.



Perjantaina tuli taasen käytyä tutussa ja turvallisessa ravintola Mamissa, päivä oli muuten kiireinen ja varsinkin lomapäivä, joten mikäs sitä oli Mamiin mennessä. Taattua hyvää, erinomaista ruokaa.


Kuhaa ja maa-artisokkapyrettä


Eskolan tilan vasikkaa ja tryffeliperunoita punaviinikastikkeessa


Paahdettua raparperia, raparperisorbettia ja marenkia. Kyllä meni suu messingille ja muikeaksi.


Kiva ilmapiiri Mamissa.


Tämmöistä tällä kertaa, mitä, ja koska, seuraavaksi?

2 kommenttia:

  1. Ai sielläkin on Jussi kokeilussa. Toivottavasti on niin makoisa kuin mitä lehdissä kehutaan.

    VastaaPoista