lauantai 17. huhtikuuta 2010


Näyttää ne tomaatitkin sitten nousevan, ovat Lidlin Moneymaker lajiketta. Tuo onkin noista Lidlin siemenpusseista se itäväisin. Korianteri ei ole tehnyt vielä elettäkään että nousisi itua mullasta ylös, vaikka olikin kaikkein kallein siemen Plantagenista.

2 kommenttia:

  1. Arvoissa Betoni. Äläpä ala yrttejä kiusaamaan veroselvityksillä. Kaikki tietävät, että se on raskasta paahtoa alusta loppuun. Alapa Betoni hyvä antamaan koriantereillesi kunnon ravinnetta.

    Tässä koriantereillesi mainio alkuannos.

    "Lisää näkijän mainetta olen saanut sen perusteella, että olen osannut ennustaa varsin tarkoin Eururoopan unionin kehityksen ja sen, kuinka Suomelle on unionin jäsenenä käynyt."

    Otehan oli, kuten kaikki lukijat ja korianterisi tietävät, Paavo Väyrysen teoksesta Etiäisiä vai kaukoviisautta.

    Kyllä ne korianterit sieltä nousevat kuulemaan kunnon sanaa.

    VastaaPoista
  2. Parahin Petri, en tohdi tohtori Väyrysen mitä mainiointa tuotantoa edes kovapäiselle korianterille lukea, saattaa riistäytyä käsistä sen kasvu eikä sitten auta enää leikkurit eikä sen sellaiset.

    Otinpa ja heitin puolitoista volttia eilen porraskäytävässä, nyt olisi lomittajalle tarvis kun ei itse liikkeelle pääse. Mutta sellaista ei tietenkään minulle suoda, kiitos pitkään jatkuneen talonpojan tappolinjan. Taidanpa alkaa EU-tukiais (ei Johanna) lomakkeita täyttämään.

    Korianteri muuten orastaa jo hienokseltaan.

    VastaaPoista