perjantai 16. huhtikuuta 2010


Ruohosipuli nousee - aivan hemmetin hienoa :) Samoin tekee tavallinen sipuli, korianteri, tomaatti ja tilli. Ei voi muuta kuin olla ihmeissään. Ihanan tyttöystäväni maidonvalkeaan ihoon näitä on pakko verrata, ei voi kuin olla hiljaa ja nauttia itsekseen :) Yrteistä sitten niiden tullessa en yksikseni nauti, toki ne jaan ihanan tyttöystäväni, hänen tytättärien sekä lähimpien ystävieni kanssa.

2 kommenttia:

  1. Lieneekö intiaanitukan omaava kolumnisti innoittanut runollisessa kuvauksessa. Niin tai näin, kasvu näyttää hyvältä mutta olisiko pieni lannoitus jo poikaa? Jos vaikka luet yrteillesi Matin, Artsin ja Marjan sanomisia - eiköhän se siitä!

    VastaaPoista
  2. On toki myönnettävä että intiaanitukkainen sanankäyttäjä on kenties hieman leimannut myös allekirjoittaneen kirjoitustyyliä. Onpa joku minua kuvaillut myös hänen hengenheimolaisekseen. Mutta en mä tuon ryhmän sanomisia kasveilleni saata kertoa, kun kerran parempaakin lukemista niille löytyy. Erkki Liikasen Verotus Kevenee vuodelta 1988 ja toimii paremmin kuin kanankakka.

    VastaaPoista