maanantai 10. toukokuuta 2010

Ne kuihtuivat yllättäen ja pyytämättä

Menemättä tarkemmin yksityiskohtiin voisin todeta kuten eräskin tunnettu suuri ajattelija ja kansan selkäruoto, mutta muuteltuna tähän päivään sopivammin "Keväällä 2010 tein pahan virheen". Toki virhe ei lopulta ollut minun vaan  mediapeliä on hahmotettavissa jos oikein tarkkaan arvioi ja puntaroi tilannetta. Viittaan tässä nyt huhtikuun 17. päivän (kuluvaa vuotta) annettuun lausuntoon jossa oli sangen arvostetun tahon suositus lueskella tiettyjen tahojen julkaisuja. Toimin sitten hyvässä uskossa tämän kokeneen, ehkä jopa tanakkaa viljelykokemusta omaavan tahon neuvoa noudattaen sitten tapailin  joutessani pari riviä opuksista Sisäinen yrittäjyys julkisissa organisaatioissa sekä Nova Groupin vuosikertomusta ensimmäisen lauseen verran ja kuinkas sitten kävikään. Odotin, kuten suositus oli, runsasta kasvua plantaaseillani mutta järkytykseltäni en juuri sanaa saa suustani. 




Niin oli kuivakkaa asiaa että tuskin edes demarien puolueohjelman lueskelu pelastaa tätä katastrofia... pitänee tehdä juurikin niin kuin itse heti alkuun ajattelin, eli runsas lannoitus jo alusta alkaen ja tarvittaessa typpeä. Pitänee ensi tilassa hakea Paavo Lipposen ja Kalevi Sorsan muistelmat, eiköhän niillä saada jo ihmeitä aikaan. 

2 kommenttia:

  1. Siinäpä nuo rairuohot näyttävät kellastuvat. Kovin pramiaa tekstiä myös koriantereille lupailet mutta sama nääkähdys on odotettavissa.

    VastaaPoista
  2. Ikävää panettelua kaikki tyynni, näkisin sitä samaa mediapeliä kuin aiemminkin. Vai rairuohot. Tänään täällä kävi väkeä sankoin joukoin paikan päällä ihmettelemässä ja olisivat lähes halunneet omia kaikki yrttini itsellensä, mutta vain jämäkkä asennoitumiseni esti moisen kaappauksen.

    VastaaPoista