keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Siementä vakoon...

Sain yllättäen muutaman pussin siemeniä ja isoksi yllätykseksi myös rosmariinin siemeniä. Rosmariini, tuo keittiön perusyrtti, tukiruoto ja mausteista mainioin on kuulemma vaan ihan tolkuttoman vaikea saada kasvamaan. Tulee haastetta senkin kanssa. Mutta nyt ens alkuun se pitää jääkaapissa idättää kunnes alkaa puskemaan vihreää. Ans kattoo kui käy. Laitoin myös reilusti ruohosipulia, basilikaa ja timjamia itämään siemenistä, ne kun olivat tässä mitä tällä kertaa ilmestyi. Toki laitan lisää tulemaan, tänä vuonna toki korianteria, oreganoa, salviaa vielä. Sitten pitää kokeilla josko jonkin sorttista papua (neula) saisi aikaiseksi. Ja tomaattia, en kyllä enää siemenestä ala, pitää hakea taimia niin saa satoakin. Taidan myös jokakesäiset ämpäriperunat jättää väliin. Jos niihin jotain muuta sitten laittaisi? Ehdotuksia?

4 kommenttia:

  1. Kasvata triffidejä. Niistä saa kuulemma mainiota mehuakin puristamalla.

    VastaaPoista
  2. Triffidit ovat tunnetusti näin bunkkeriolosuhteisiin aivan liian kookkaita. Sama koskee lipstikkaa. Jälkimmäisen saanti on turvattu, kiitos siitä hyvien ulkomaanyhteyksien.

    VastaaPoista
  3. Lipstikka lienee jokin suulakka lintulaji.

    VastaaPoista
  4. Vai Niin®. Haiskahtaa siltä että keskustelu olisi luiskahtamassa väärille raiteille, siksipä nyt leikkaan turhalta puheelta siivet ja sanon ei. Kyseessä ei ole Iso-D saati iso-T (http://www.seiska.fi/c/87840/5643_TUKSU460.jpg). Voi hyvänen aika sentään... on ollut suomalaisilla kestämistä näissä Isoissa Kirjaimissa. Pikku-G sentään hävisi savuna taivaalle mutta entäs nyt, Iso-G on nähty lentelemässä Ateenan yllä omalla lentsikallaan. Järjetöntä touhua.

    VastaaPoista