lauantai 19. helmikuuta 2011

Voisi miltei kismittää

Kun bunkkerin varsinaisessa yrttigardenissa on tällä haavaa -25°C - on perin oudoksuttavaa tämän sorttinen kylmyys. Syynä lienee ilmalämpöpumput joilla ahneet sitten imee ne viimeisetkin lämpimät itselleen ulkoilmasta. Kuitenkin olin eilen perin tyytyväinen kun kilvan tänne bunkkerille ihmiset kantoivat erimoisia nektareja, ilmeisestikin siksi että sain sitten, etänä kuitenkin, juhlistaa ystäväni Suurtilallinen syntymäpäiviä. Hän on siellä jossain maailman laidalla mutta pakko toivottaa Hyvää Syntymäpäivää Colomboon! Niin se matka kohti viittäkymppiä alkaa. Kuitenkin, tunnettu Floridan kävijä iski pöytään mitä mainiointa Bushmill's Single Malt viskiä jota sitten maltillisesti siemailin illan mittaan fingerporillisen jos toisenkin. Perso kun en ole niin jäi sitä sitten toiseenkin kertaan ruhtinaallisesti. Myös poikani, tuleva dipl. insinööri, eversti sekä mitä luultavimmin suurlähettiläs, toi minulle vaivojaan säästämättä käytyään abi-risteilyllä ruukun helmeilevää valkoviiniä. Kyllä sitä kelpasi myös maistella hieman. Kaiken tuon hyvän keskelle sitten taas eräs tyyppi maailman toiselta laidalta sitten tohtii lähettää kuvia vain elvistelläkseen. Tuli kaksikin kuvaa, toisessa norsun päähän oli kasvanut ikävä patti. Sitä en julkaise. Mutta, katsokaapa. Mautonta. Yhtään en ole kade. Järsin Pirkka-lenkkiä.

2 kommenttia:

  1. Kiitti, ja terveiset täältä lämmöstä. Aloitan matkan hitaasti kohti neljääkymmentä, josta nopea kiihdytys kohti mainitsemaasi viittäkymmentä.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa jo ajoissa tilata aikaa proktologilta eikä sitä alzheimeriakaan kannata enää pakoilla vaan syleillä uutena ystävänä. Mistähän tässä olikaan puhumus?

    VastaaPoista