perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kekkostelua

Tuli eilen käytyä Naantalin Emma teatterissa katsomassa Kekkonen. Ennakko-odotuksena minulla oli sellainen hieman tekopirteä Kekkosesta tehty räävittömyys mutta ilokseni olin kerrankin väärässä. Esitys oli vallan mainio, näyttelijät ihan nappiin osuneet ja Kekkonen näytti Kekkoselta! Suosittelen tätä kaikille kenellä vaan on hiukankaan mahdollisuutta käydä sitä katsomassa. Enpä ennen ole itse tehnyt kiukaan ääntä - nyt tein. Ei siitä sen enempää. HARMI tuossa oli se ettei näytelmään oltu otettu mukaan Kekkosen kuolematonta lausetta joka menee suurinpiirtein näin "se joka heittää kovimmat löylyt määrää saunassa", olisi tuohon kohtaan sopinut. Mutta takaisin mystisyyden viittaan enkä paljasta näytelmästä enempää. Sen verran sanon että Tom Petäjän, tuo veijari ja vilkkusilmä, esittämä Paavo Väyrynen oli vallan mainio, suorastaan mukiinmenevä :-)




Eilen ennen teatteriin lähtöä laadin aikoinaan Kädenvääntöä blogista noukkimani vaivaamattoman leipäreseptin mukaan limpun jonka tänään aamulla sitten loihdin, joutilaana kun koko päivän sain olla. Enpä limpusta muistanut kuvaa ottaa, Doppio Passo humisi silmien takana mutta hollandaisen värkkäsin, uppomunia prosciutton kanssa, toki myös romainea uunituoreen leivän päälle. Nämä on niitä pikku asioita joiden kanssa jaksaa värkätä. Aivan fantastisen hyvää tuli.


Siinä sitten ennen kirkonmenoja ennätin myös Alueelle®, poistin harsot maasta, yöpakkasia kun ei enää tule. Nypin hieman rikkaruohoja ja tein yleissilmäystä muutenkin. Sipulit vallan fantastisella mallilla, nousua havaittavissa perunassa, pinaatissa, tillissä, pavussa, herneessä sekä auringonkukassa. Ja tietty niissä pahuksen rikkaruohoissa oikein urakalla. 

Sippe. Ei Sibbe.


Karviaista puskee terhakkaasti


Oujee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti