maanantai 14. maaliskuuta 2011

Weekendinä touhuttua...

Yrtit ja muut rehut ovat lähteneet hyvin kasvamaan, ei kyllä voi kehua samaa rosmariinin osalta. Ei pienintäkään vihreää näy vielä. Olen silti optimistinen. Kuvia näistä laitan tuonnenpana, nyt ei ole aika tuhlata kinofilmiä niihin.

Kylmän viikonlopun kahlauksen kauppatorin loskassa jälkeen oli sitten pakko itsensä palkita muutamin pikku herkuin, alunalkaen ajatus oli Marco Pierre Whiten reseptein laatia koko konaisuus, mutta kun ei sitten savuankeriasta hallista saanut niin alkupalaksi tulikiin Gordonin ohjeella kampasimpukoita viiriäisenmunien ja prosciutton kanssa - toimii aina. Kampasimpukat vaan on niin hyviä!


Viiriäisen munat vaan on niin hauskan näköisiä, oli niistä pakko kuva saada :-)



Itse pääruoan kanssa sitten pureuduin Marcon ohjeisiin, löytyvät muuten täältä. Jälleen kerran valitsin pääruoaksi possun, tuo hunajahuntuinen crackling vaan on niin maukasta. Eikä karamellisoidut sipulitkaan vallan kamalia olleet.


Jälkkäriä tein myös pitkästä aikaa, tämäkin Marcon resepti edellämainitulta Great British Feast reseptikokoelmalta. Maukas marjahyytelö couliksen kera. Fantastista.


Vähän lisää valaistusta...


Kokonaisuus oli onnistunut vaikka itse niin sanonkin. Ja miksen sanoisi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti