lauantai 27. elokuuta 2011

Sotilasvala 26.7.2011 Alastaron moottoriradalla

Tuleva reservin prikaatinkenraali vannoi sotilasvalan eilen, Alastarolla ei tällä kertaa isot veekasit jyllänneet eivätkä autot kiertäneet rataa mutta Patriaa, Pasia kuin joitain muitakin isompia laitteita siellä näkyi. Keli on arvatenkin synkähkö, sataa tihutti aavemaisesti mutta jälleen kerran toin paikalle sen perinteisen keskustahengen auringonpaisteineen ja sade tyyntyi, tietenkin. En voi tässä tässä asiassa kyllin omaa erinomaisuuttani korostaa. Kaikkeen en silti pysty vaikuttamaan kun puhe ei auta. Valatilaisuus oli vähällä mennä tunnelmaltaan poskelleen kun yleisöön jossa olin lyllersi melkoinen tynnyri naiseksi, kauhea vanha ämmä joka hölötti kovaan ääneen Paula sitä Paula tätä ja kauhean korkeat maksa-arvot TYKSiin sitä ja tätä. Noh, kun on eläin on eläin, ei sille mitään voi, ei sika juovistaan pääse. 

Kuitenkin muutama tuokiokuva paikalta...



Jopa prikaatin komentaja pysähtyi tervehtimään 



Ja vielä muutama säkeistö valalaulua



Tilaisuuden jälkeen siirryin moottorimarssilla Kuhankuonon maastoon sieniä jälleen kerran jahtaamaan. Saalis oli odottamaton. Ei voi sanoa että kantarelleja löysin saavikaupalla, en, mutta tatteja sain ämpärillisen. Oli punikkitatteja ja yksi herkkutatti. Paljon oli sieniä metsä pullollaan, eihän niistä tiedä mitä ne on mutta muutamasta kärpässienestä tuli hyvä kuva.

Mr Frog


Punainen kärpästen herra


Mikäs tuomiopäivän myrkkykehä tässä on?


Tässä tatissa oli asukit kotona


Näitäkin kärppiksiä näkee 


Tästä ei tiennyt mikä mahtaa olla


2 kommenttia:

  1. Onnittelut sotamiehelle!
    Ja vielä sammakko samana päivänä nähty. Sellainen saamarin tynnyrinainen on minuakin rienannut kun on koittanut kulttyyriä seurata aurajokimaisemassa, niin eikun joku hölöttää luuriinsa yli kaiken äänen ja pieree vielä ihmisten seassa.
    Jos muuten moottorimarssiin saisi valita menopeliä, niin Hydran Punakallon vintagevehje olis aika maltillinen;
    http://www.popularmechanics.com/technology/digital/visual-effects/captain-america-gonzo-engineering-behind-red-skulls-monster-car

    VastaaPoista
  2. Eikä tässä vielä kaikki, viikon sisään kaksi sammakkoa!

    VastaaPoista