perjantai 25. toukokuuta 2012

Taantumuksen voimat jyllää arkirintamalla, pakosta sitten minäkin

Oli perin ikävää tänään aamulla herätä ja havaita olevansa lakossa. Ei sillä että olisin itse halunnut, työyhteisössä taantumuksen voimat aloittivat jälleen kerran rettelöinnin ja taistelun, korjaan, turhan taistelun tuulimyllyjä vastaan. Tässä kohtaa voi sanoa että tulee ihan 80-luvun Wärtsilä mieleen ja sen työtaistelut. Kaunis aurinkoinen perjantaipäivä ja sen tiesi että sieltähän ulos kävellään syyllä jos toisella. Tiedän asian, katselin sitä sivusta. Tuolloin toki jatkoin töitä. Tänään en voinut vaikka mieli teki. Hävettää kertakaikkiaan siltikin. :-(

Kuitenkin sitten käytin aikani visusti, sain laiskan siskoni tietokoneen herätettyä henkiin, toki vein hänelle uuden laitteen millä toimia. On se kumma ettei vanha ämmä pärjää ilman tietokonetta ja nettiä. Hmpf. 

Bunkkerin etäalueelle vein sitten tänään taasen 500 litraa multaa, karviaispensaan, katetta ja kananpaskaa. Paska unohtui levittää, kaikki muut tuli tehtyä. Hyvältä näyttää, harmi ettei tullut diakuvaa otettua, saati kinokuvaa, olisin tähän pannut. Siikliäkin tuli haettua 10kg, kohta nekin maahan joutaa. Tai no, olisi pitänyt jo mutta kun tässä on ollut muitakin kiireitä. MM-kisat, työ, F1, Keskustan jäsenvaalit ja ties mitä. 

Viimeisimmästä sen verran että muistapa käydä äänestämässä, tietenkin Paavo Väyrystä. Oheisesta linkistä löydät oman kuntasi äänestyspaikan.

Bunkkerille sitten vihdoin sain hieman silmäniloakin, pari ronttia laitoin kasvamaan kun kukkatalosta hain. Näistähän on parikin etua, ne näyttävät kauniilta ja ne vetävät puoleensa kaiken maailman pölyttäjiä sekä sitten nuo sementtiruusut tjms kukat, ne vetävät tuoksullaan sitten kaikki kökkiäiset puoleensa.

Pari tuokiokuvaa Bunkkerin partsilta nyt.

Sementtiruusut yläkerrassa, alapuolella salvia tekeentymässä


Olisko ollut joku Kyllikki tai Marketta tuo vasemmassa reunassa oleva rontti, samassa purkissa vielä tuloillaan krassia. Sinkkiämpärissä reunalla sipulia ja keskellä uuden seelannin pinaattia.


Taka-alalla turkoosissa ämpärissä Bunkkerin uutta yritystä - MAISSIA! 
Siitä vasemmalla yläpuolisessa purkissa etualalla tuuhea rakuuna ja taaempana hyvin harva, suorastaa kehnosti kasvava yrttiselleri. Alempana korianteri. Terhakka pikku pirulainen. Tuossa seinää vasten taas lehtipersiljaa. 


Etualan kaidenpurkissa krassia, taka-alalla lehtipersiljaa - taas.
Sen alla mustassa ruukussa minttu, ei villeä. Ja sinkkiämpärissä, tässäkin, sipulia reunoilla ja keskellä pinaattia.


Lähikuvaa yllämainituista kehveleistä.


3 kommenttia:

  1. Edelleenkään ei yhtään triffidin taimea. Olen pettynyt.

    VastaaPoista
  2. Triffidit ovat alueella, kasvavat hyvin. Tänään juuri kävin koukkimassa ja kastelemassa, vaikka +12C ja helvetillinen tuuli ei pahemmin puhuttele.

    VastaaPoista
  3. Kotimaisesti trihviirien kasvatus on perin hyödykästä kun lounaalta yli jääneet paistamattomat koben-naudan kimpaleet on hyvä näille hyväkkäille syöttää. Ei tarvi kompostoida lihaa aina!

    VastaaPoista