torstai 5. marraskuuta 2015

Bunkkerilla syöty mustaa

Eikä kuten Kummelissa aikoinaan Mauno Ahonen tiedotti Paimiossa lyöty mustaa. Joutessani siinä eilen sain kohtauksen ja piti sitten alkaa verivelliä vääntämään aikani kuluksi, ohraryynit liottelin vaan lihaliemessä eikä tähän Aamulehdestä löytyneeseen reseptiin tullut ensinkään maitoa. Ihan läskiä laitoin nyrkillisen mukaan, meiramia ei ollut joten sen korvasin tuoreella timjamilla.
Ihan hyvää mustaa makkaraa tuli taas, koostumus napakka. Reseptin suola-annostelu 1 rkl oli kyllä aivan liian vähän, enempi olisi saanut olla. Mä tosin jätin reseptissä mainitun savupekonin pois kun ei ollut juuri käsillä moista, se saattoi tähän suolan määrään vaikuttaa. 
Kylkeen vielä puolukasta ja karpaloista pikku kastike, eihän ihminen muuta tarvikaan. 

Puoli kiloa naudan verta, ei siitä paria kiekuraa enempää tule.


Hyvä rakenne


Vielä pannulle voivaahtokylpyyn ennen lautaselle panoa, kastike päälle ja syömään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti