perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kevät tulee kohisten - fantastista!

Täällä sitä ollaan jännätty - ei jänskätty kuten se ärsyttävämpi sananen onkaan - yrttien nousua, miltei ylösnousua raamatullisissa mittasuhteissa. Tuostapa tulikin mieleen että maisemaa jostain aamusella kohta kuuden jälkeen viikon takaa, olipa upea näky. Todellakin kamera valehtelee paljon, näky oli vieläkin fantastisempi.



Eilen sitten oli pakko ehtoolla laittaa evästä tälle päivälle suolakaivokselle, risotto milanese sitten tuli mieleen kun pangasius filee lätsähti pannulle muiden kylkeen. Ei huono, voisi joku sanoa. No... risotto oli kyllä erinomainen vaikka jätin kerman tyystin pois tällä kertaa. Enkä valkkariakaan käyttänyt. Mutta kunnon parmesania kyllä raastoin sekaan.




Tänään sitten intouduin eilisten kauppojen tyrkkyjen tiimoilta laatimaan miljoonaa lihapullaa. Ehken ihan päässyt tuohon maagiseen lukuun, jonkin verran jäin tavoitteista mutta 57(+1 testipallero) tuli väännettyä. Olivatpa makoisia... ja nyt jo olen ne kaikki syönyt. No en kuitenkaan. 
Muutama oli vielä jälkeenkinpäin pakko maistella. Kylkeen sitten spagettia ja marinaraa...


Kuitenkin sitten vielä lettipullaa oli pakko vääntää, eihän kukaan mene töihin viikonlopuksi ilman pullaa :-)
Tuli aika jämäkkää settiä, harmi että suola perkule sitten unohtui taikinasta... 


Hyvää se silti oli :-) 

Ja kun kerran on huhtikuun 8 päivä, 9 päivää varsinaiseen vaalipäivään niin kaikki Varsinais-Suomen lukijat tietenkin äänestävät ja antavat äänensä parhaalle eli Janne Rauhansuulle, numero


No niin, näin se homma etenee :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti