torstai 14. huhtikuuta 2011

Olen tehnyt virheen.

Viime vuonna näihin aikoihin tein periaatepäätöksen kerätä kaappiin kymmenkunta kierrekorkilla varustettua viinipulloa tulevan vuoden aikana. Näin ei sitten lopulta tapahtunut, kaappeihin ei ole kertynyt kierrekorkillisia viinipulloja kuin 3 kappaletta vuoden aikana. Tässä en ollut kriitillinen oliko sitten puna vaiko valkoviinipulloista kyse. Roseviiniä en ole Bunkkeriin hankkinut. Kenties saan eräältä taholta, kuten viimekin vuonna, lainaan pakkauksen Ramlösa pulloja, noita pulleaposkisia vihreitä kauniita pulloja. Tässähän on toki kyse juurikin pian alulle pantava sima, tänäkin vuonna toki itse aion sitä laatia pullotolkulla. Viimevuotiset simat meni kuin kuumille kiville. Tänä vuonna laitan himpun verran enemmän sokeria kuitenkin. Tarkoitus oli laittaa ensi viikolla sima tekeentymään, pääsiäisenä Bunkkerin valtaa siman viekoitteleva tuoksu, mutta ei ei, ei sitä ennen Vappua saa maistella ettei mene vatsa joutuisalle. Ja tietenkin simaa sitten pitää säästää jos ja kun Slovenian vieras Luka saapuu moikkaamaan. Hänelle varattuna oma pullo simaa ja tietenkin tippaleipää :) 

Yrttirintamalla tapahtuu, kinofilmiä en vielä haaskaa, mutta voin kertoa että rosmariini nousee reippaasti, timjami, sipulit sekä rucola myös. Basilika on aika vaisu. Mutta jos nyt luvattua aurinkoa riittää niin laitan kuvaa piankin. Kenties jo vaalien jälkeen on se aika.

2 kommenttia:

  1. Teit virheen ehdokasasettelussasi ja kyllä nyt kävi vielä huonommin. En jaksa tässä yleisellä foorumilla irviä enempää mutta voin sanoa, että etiäisporukan pitää hakea vauhtia oppositiosta ja toisten jopa ihan ilman valtakirjan uusintaa.

    VastaaPoista
  2. Sitä toki voidaan provosoida, mutten tietenkään provosoidu. Lähemmin kun asiaa, tässä kohtaa vaaleja kun sitä kokonaisuutta tarkastelee käy ilmi se että kansa valitsi väärin. Kansa on vaihdettava. Tullee näillä näkymin ne kuuluisat 7, tässä tapauksessa 4 ankeaa vuotta jotka ovat verrattavissa Egyptin valtakunnan loiston aikojen vitsauksiin. Tässä en tarkoita sitä joukkiota joka kaatoi viekkaudella ja vääryydellä Hosni Mubarakin, tuon hyväntekijän joka vuosikymmenet on pitänyt Egyptin lähes sivistysvaltiona. Jo nyt vaalituloksen selkiydyttyä on euron arvo laskenut ja korot lähteneet nousemaan. Seuraavaksi sitten verotus kiristyy huomattavasti kun eräiden tahojen tähtäämään Suomesta Euroopan Pohjois-Korea politiikka alkaa jylläämään, eikä sovi unohtaa että tuohon kantaa kortensa kekoon bemari-demarien holhouspolitiikka.

    VastaaPoista