keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Olisi huonomminkin voinut käydä

Tuli tuo uusi ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrysen uutuuskirja sitten vihdoin luettua, oli kertakaikkiaan mielenkiintoinen kirja. Se on hyvä, oli asioista mitä mieltä tahansa, kaikilta sorteilta kuunnella asia ja sitten muodostaa omat käsityksensä. Tätä nykyä ihmiset kun vaan muodostaa mielipiteensä iltapäivälehtien raflaavien otsikoiden perusteella. Juuri niiden joiden voi sitten juttu luettua havaita olevan vaan pelkkää huttua, kissan kokoiset lööpit, juttu kolme riviä jonkin kesäharjoittelijatoimittajan käsialaa. Suosittelen tätä Olisi huonomminkin voinut käydä teosta ainakin niille joilla aina on jotain negatiivista sanottavaa Väyrysestä. Ministeri Väyrynen on vaalikiertueella huomenna torstaina 13.4. Turussa ravintola Old Bankissa klo 19-20. 

Oma ehdokkaani eduskuntavaaleissa, Janne Rauhansuu, on pitänyt huimaa tahtia tavatessaan ihmisiä ympäri Varsinais-Suomea. Yrttitarhasta nostatetaan voitonmaljoja sunnuntaina, kuten myös koko Keskustan veret seisauttavan vaalivoiton puolesta. Ainut kysymys lienee se että peittoaako Mari Paavon vaalivoittoennätyksen. Toivottavasti näin tapahtuu. 

Jo nyt on aistittavissa miten median luoma kupla perussuomalaisten gallup-menestyksestä rapistuu rapistumistaan, samoin demarien tempoilu laidasta laitaan on luonut monia kysymyksiä. Jopa sellaisia spekulaatioita että kansainvälisissä vedonlyöntitoimistoissa olisi mahdollista lyödä vetoa aiheista;

Persut ja/tai Demarit hallituksessa? Ei vaihtoehdolla perin huonot kertoimet

Demarit muuttaa kantaansa EU-talouskriisien tukipaketista ajassa  

1 sekunneissa
X minuuteissa
2 tunneissa

mikäli hallituspaikka varmistuu. Pienin kerroin lienee ykkösellä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti