lauantai 2. heinäkuuta 2011

Myrskyä ilmassa

Niin ihan taivaalla ukkosmyrskyä parhaillaan pinnassa ja taasen pääkallopaikalla tuotantomyrskyä luvassa. Saa kaivaa Renska lippiksen esiin piankin ja alkaa korjaamaan, uskoakseni, mitä runsainta satoa. Tomaatti on räjähdysmäisesti lähtenyt kasvuun, muutkin vihreät pitävät ilmanalasta joka on himpun verran lämmin nyt. On niin talven tuntua jo...

Onko se minikurpitsa... ei, ei ole pitsa ollenkaan vaan tomaatti!


Uskomattoman hyvältä näyttää.


Ei ole suotta luettu näillekään demarien puolueohjelmaa...


Basilika on terhakka. Joku perkele siellä on vaan käynyt nakertamassa.


Timjami ja roosberi jaksaa olla terhakoita.


Lehtipersilja, etualalla, on myös terhakka ja maukas. Taaempana lisää basilikaa joka kärsi keväällä kun kerran unohdin sen ulos yöksi. Otti itseensä, on ruttuinen ja keltainen, kuin lasten kurahousut. 


Yrttimix laatikko, ruohosippe, lehtipersilja ja ylläriylläri, salvia! 


Lisää saatan tänään vielä laittaa. Kävin Bunkkerin Yrttien etäpesäkkeelläkin tietyissä koordinaateissa tänään päivällä, kasvu on huimaa. Kastelin lähes kaiken. Kauhea urakka edessä kun pitää rikat leikata pois, ne kun lopulta tukehduttaa kaiken. Mutta herneestäkin oli ihan hienoja lituja jo tyrkyllä ja jänis tms oli puolen metriä pinaattia rouskuttanut suihinsa. Sipuleista en mainitse sillä niistä on tulossa ihan oma bloggauksensa - aikanaan. Talo elää tavallaan ja blogit päivittyy ajallaan. Minä toki voin blogata reaaliaikaisesti kun on sopivat välineet ja tahto. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti