tiistai 27. syyskuuta 2011

Aika katsastaa mielipiteet tulevien vaalien osalta

Media alkaa jälleen kerran keihäänkärkenään Hesari mediapelin suunnattuna Paavo Väyrystä vastaan. Tai alkoi jo viime viikolla. Mutta voiko muuta odottaakaan. Hesari on jo vuosia ollut kerta toisensa jälkeen Keskustavastaisen propagandan masinoija. Oikein ihmetyttää että ovat Loka-Laitisen aikoinaan heittäneet pihalle. Vai onko niin että Laitinen salanimellä bloggailee ja kirjoittelee soopaansa vieläkin Hesariin? 
Itse olen vakuuttunut että jokainen joka itse ajattelee edes hetken, näkee tilanteen selkeästi. Elämme kaikenlaisten kriisien aikaa, on Kreikan kriisiä, EU:n perustukset järkkyy, Venäjän karhu alkaa heräämään, ei kertakaikkiaan voida vain katsoa lyhytnäköisesti omaa pientä piiriä. Eikä eritoten sen takia, mitä on kuultu työpaikkojen ynnä muiden kahvipöytäkeskusteluissa, että Niinistö olisi paras presidentiksi ulkoisen habituksensa takia. Mikä ihmeen kriteeri se on lainkaan politiikassa? Vai meneekö Suomen kansa *toistamiseen* samaan ansaan kuin reilu neljä vuotta sitten jolloin Kokoomus nousi toiseksi suurimmaksi puolueeksi? Silloin jokainen toimihenkilö-yksinhuoltajanainen äänesti Kokoomusta heidän loputtomien lupausten perään. Kuinka kävi? Ovatko he nyt miljonäärejä? Eivät. Kokoomus on miljonäärien ja suurpääoman puolue, ei tavallisen äänestäjän. Ei vaikka kuinka propaganda sanoo niin lukuisten lehtien voimin. Se sitten lieneekin maakuntalehtien raharössien viimeinen voimainkoitos, ajaa Niinistöä Presidentiksi. Kataisen hallitushan demarien kera tulee ajamaan nämä maakuntalehdet varmasti kaikki nurin lähitulevaisuudessa. Viis veisataan journalismista, ei ole pariin kymmeneen vuoteen veisattu. Likasankojournalismi jyllää, Kekkosen jälkeen naapurikateus ja kaikki siihen liittyvä on nivoutunut visusti suomalaiseen journalismiin kun "kerran on voinut" nyt alkaa huttua suoltamaan. Ja nämä samat journalistit heittävät halpahintaisia heittoja ilmoille niin että kansan mieliin jää muistikuva - kuka muistaa oikaisuja tai Julkisen Sanan Neuvoston tuomioita - ei kukaan. Tässähän se mediapelin ydin onkin, halpahintaista likasankojournalismia kaikki tyynni. Mot.

Siksipä me täällä sanomme että nyt on aika antaa sitten hetki ajatukselle ja vaaleissa ääni Paavo Väyryselle. Pätevin, kyvykkäin ja ainoa oikea mies Suomen Tasavallan Presidentiksi. 

Kyllä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti