perjantai 2. syyskuuta 2011

Sauce espagnole

Nyt kun on varsinainen prime time kaikelle hyvälle tuoreelle tuotteelle, enkä tässä vaiheessa voi olla viittaamatta jälleen oman tarhan viljelyksiin, merkitsevä vilkaisu tähän tapaan on nyt paikallaan,  oli sitten pakko vihanneslaarin tuotteista alkaa tuota kastikkeiden äitiä laatimaan kehiin. Ja kuten arvata saattaa, aivan fantastiselta näyttää kun sen on potkaissut liikkeelle ja vihannekset aivan tolkuttoman maukkaita. Vielä pitää keksiä kastikkeelle protsku ja lisuke. No huomiselle tämän laadinkin nyt jo malttamattomana, nautaa tulee kylkeen ja maissia. Ja munakoisoa. Jotain tuohon suuntaan. Alkupalaksi ajattelin pastaa fenkoli-anjovis akselilla. Ja jälkkäriksi kaapista löytyneet nektariinit balsamico kastikkeella mascarponen kera. Mutta niistä myöhemmin. Kuin myös Bunkkerin Punasipuleista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti