sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hyvää Isänpäivää

Sanon itse itselleni ja kumarran. Lapsilta tuli onnittelut, pitkien etäisyyksien vuoksi eivät tulleet, prinssieversti toki valmiusviikonlopulla joten ei olisi missään tapauksessa päässyt. Eräältä taholta tuli myös, herkistyin. Abu Dhabista sitten palasin, oli puitteet huikeat, tylsähkö kisa kuitenkin. Päivän menot meni sitten uusiksi ja päädyin lopulta tekemään ruokaa. Yllättäen sitten kovasta vuohenjuustosta ja jauhoisista perunoista laadin uuniperunat, punikkitateista loihdin konjakkikastikkeen ja protskuna sitten karitsan sisäfilettä. Oli ihan makoisaa, ehkä olisi voinut valkosipulia laittaa enemmän. Joutessani siinä sitten vielä tein mansikka-clafoutisin, piti aprikoosista tehdä, en alueen kaupoista sitä kuitenkaan löytänyt. Joten itse pikku kätösini poimimaa mansikkaa, ja tietty savu-Maldonia. Niin, tässä jos aletaan pilkkua fiilaamaan niin eihän tuo sitten edes ollut clafoutis kun ei siinä kirsikoita ollut, vaan flaugnarde. Savu-Maldon antoi annokselle todella hyvän maun, jatkoi suklaan makua pitkälle ja jalosti sitä. Olen aiemmin ollut epäileväinen Tuomas tämän Maldon suolan suhteen. Enää en ole. Aivan fantastista tuotetta - suosittelen kaikille lämpimästi! 
Ehtoopuhteeksi sitten rykäisin kehiin Caesar salaatin, ja Sillä Sipuli blogin innoittamana perunalastuja. Caesarin soosista meinasi unohtua Wörssesteri, ei kuitenkaan käynyt niin ja soosista tuli täydellistä. Perunalastut onnistuivat myös fantastisesti. Uskomatonta miten voikaan ihmisen taimi tehdä ihan paperinohutta lastua ilman mandoliinia.

Aika ok setti kertakaikkiaan.

Vuohenjuustokermaperunaa


Karitsan sisäfilettä konjakkikastikkeella


Suklaamansikkaclafoutis... flaugnarde siis :) Ja pikku astiassa suklaakastiketta


Perunalastuja - aivan törkeän hyvää! 


Meppi Riikka Mannerilta tuli signaalia aamulla, kannattaa keskittyä siihen kohta. 
Väyrynen, Väyrynen, Väyrynen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti