torstai 22. joulukuuta 2011

Joulu hivuttautuu bunkkerillekin

Perjantaina olisi sitten tarkoitus aamusta alkaen värkkäillä niin perinteisten kinkkujen kuin uudempien tuttavuuksien kanssa. Näistä kenties herkullisempana Sillä Sipulia blogin viikunatorttu joka pitää loihtia kehiin, ainekset ovat toki jo plakkarissa. Viikunatkin nyt edullisia tähän vuodenaikaan. Merilohta tuli hankittua, pitää graavata että tehdä terriini. Confit oli myös mielessä mutta jääköön tällä kertaa. En kerro sitä että Uuden Vuoden kinkereihin varasin jo T-Bone steakit kera reilujen lohkareiden ja coleslawin. Siitä myöhemmin sananen. Aina näin jouluna ahkerimmat ja jouluhenkisimmät meistä lähettelevät joulukortteja ja jotkut jopa saavat niitä. Yleensä aina näitä perinteisiä. Itse olin otettu miten tänä vuonna tulikin sitten kortteja, pari niistä oli kuitenkin huomionarvoisia. Toinen oli käsin tehty ja toinen oli muuten vaan perin pramea. Molemmat, kuten tänne muutkin tulleet joulukortit, ovat paraatipaikoilla aina seuraavaan jouluun asti :-) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti