lauantai 17. joulukuuta 2011

Pastaa nykerretty

Niin, ihan unohtui mainita että viime lauantaina tuli jälleen käynnistettyä pastakone pitkähkön tauon jälkeen ja tuli sitten tehtyä kunnon pastaa. Värjäsin pastan kivan keltaiseksi kurkumalla - mielestäni oikein fantastisen väristä. Tein sitten pitkään aikomaani raviolia jossa täytteenä on tuorejuusto-yrtti sekoitus ja ehyt munan keltuainen. Tästä oli jossain Masterchefissä juttua että on hankala tehdä ja saada sitten oikea kypsyys, eli sellainen että keltuainen on vielä keittämisenkin jälkeen juokseva. Onnistuin näissä hienosti. Kastikkeesta tuli tylsän värinen, freesasin salotteja ja fenkolia, hieman tuoretta chiliä ja kermaa. Mausteet tietenkin. Maku oli hyvä, jollain siitäkin pitäisi saada kauniimpi. Lopusta pastasta sitten viikolla tein tagliatellea ja kylkeen chilillä maustettua kanaa ja tietenkin tuota fenkolia jälleen. Tämä F on sitten kertakaikkiaan mainio pötkäle, kasvattaisin jos pystyisin. On kuulemma hankala kasvattaa joten ensi vuonna keskityn vain helppoihin (?), eli basilika, salvia, Uuden-Seelannin pinaatti, persilja, sipuli. Ehkä jotain muutakin. Ehdotuksia?

Tässä pari kuvaa tuosta munatäytteisestä raviolista...


Hyvin se muna valuu kun oikein veistä heilutti...


Tämä oli perkuleen paljon paremman makuista miltä näyttää. Muna tuollaisena juoksevana kyllä on aina aivan fantastista. Niin eggs benedict kuin tämäkin. Liian vähän tulee esim uppomunia tehtyä.

HEI MEINASI UNOHTUA! Muista numero 4. Neljä. 22.1.2012. NELJÄ :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti