perjantai 23. joulukuuta 2011

Kinkkuväijyssä

Kinkku uunissa sitten kaiken muun askartelun jälkeen, tässä saa taas vahtia ja väijyä ties ja kuinka kauan. Arvio valmistumisajasta on tuossa puolen yön tuntumissa. Nyt on sisälämpötila 27 astetta. Tein tuossa aikaisemmin päivällä, kuten kerroinkin jo eilen, rommi-viikuna piirakkaa ja lohiterriiniä. Jännittää kuinka ne onnistuivat. Komponentteja kustakin olen maistellut, en valmista tuotetta. Terriinin kanssa oli hankaluuksia, taisin tussaroida klingin kieputtamisen piukkaan tai sitten ei kerma/munanvalkuaisvaahdosta sittenkään tullut tarpeeksi tiukkaa. Arviointi jää huomiselle. 

Perin talvinen ilmakin on ulkona. Vettä sataa ja kaikkia vituttaa.

2 kommenttia:

  1. Tarpeeksi vaan rommia mustaa ja valkoista viikunoiden ympärille niin kyllä se terrierikin valmistuu suitsait. Jouluja sinne bunkkeriin itse Betonille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, terrieri tuli syötyä ja suitsaitkin. En ollut Jouluna Bunkkerilla vaan muissa maisemissa. Kuten lehdistöstä olet lukenut, jouduin lähes suden suuhun sillä käyskentelin samoissa maastoissa missä susi hukkanenkin. Nyt on pakko todeta J Sarasvuon sanoin "vasta vakava sairaus pysäytti minut" ja olen nyt vuoteenomana.

    VastaaPoista