keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Maikkarin Presidentinvaalitentti 14.12.11

Tulipa tuo katsottua ja kummasteltua jälleen kerran. Piti sitten itse laittaa kommenttia tuonne vaan eipä sekään onnistunut. Olisi pitänyt olla facebookissa, twitterissä tai sitten parissa muussa perin arvelluttavassa palvelussa. Jäipä sitten kommentoimatta. Äänestin kyllä. Mutta ennen muuta ihmetyttää tuo äänestystulos. Tai oikeastaan ei ihmetytä, siihen varmasti vastasi pääosin sama taho joka facebookiin ja twitteriin yms palveluihin osallistuvat. Tuolla ei varmasti todellisuuden kanssa ole mitään tekemistä, tai korkeintaan seitinohuesti. Kun on muodikasta peukuttaa Saukkaa tai Timppaa. Jepjep. 

Ihan havaittuna niin Niinistö jos kuka oli omaksunut kamreerin roolinsa täysin, suurelta osin oli näkymätön ja vain myötäili sitten Lipposta isoissa kysymyksissä, kertaalleen ennätti heittämään täydellisen virhelausunnon jonka Paavo Väyrynen sitten sai korjattua, jahka naurun pyrskähdykseltään malttoi ja sai puheenvuoron. Koko vaalitenttiä varjosti päällepuhumisen ja lausuntojen heittelyn mentaliteetti. Eritoten Lipponen toimi ennalta arvattavasti aiempien tapojensa mukaan, puhui kaikkien päälle ja yritti jyrätä. Tässäkin kohtaa Paavo Väyrynen hallitsi tilanteen, sai Lipposen vaiennettua ja otti tilanteen haltuunsa. Muutoinkin Väyrynen hallitsi - KUN sai puheenvuoron - tilannetta. Tässäkin Helsinki-keskeinen media pelasi peliään, oli kuin Maikkarin säätiedotetta olisi katsonut "kaikki pyörii kehä kolmosen sisällä..." tyyliä. Toki kaikki tietää Maikkarin journalistisen tason, onhan siellä Lauri Karhuvaara, tuo journalistien Elvis joka aikanaan Estonian upottua kysyi tuntien jälkeen "onko vielä ilmataskun mahdollisuus". Ei kai kukaan näitä Maikkarin juttuja vakavasti ota?

EDIT: kas kummaa miten lähetyksen jälkeen tuo tulos on muuttunut, Maikkarin uutiset sitä vaan ei kerro vaan lähetyksen aikaiset tiedot??? Jopa Arhinmäki, joka pärjäsi hienosti tentissä, lähentelee Niinistön vajaan 20%:n osuutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti