torstai 22. maaliskuuta 2012

Wallingate

Hyvänen aika, televiisorista tulee A-Studio, pöydän toisella puolella meidän Mari ja persujen Oinonen, toisella puolella Ike Kanerva ja joku rkp:n old bag. Puolueet laidasta laitaan ovat tuominneet puolustusministeri Wallinin toimet ja koplaukset, selittelyn ja suoranaisen valehtelun eduskunnalle, silti äänestävät kuin mitkäkin. Ike tuossa jo toi julki hyväveli järjestelmän, siihen ei toimittajaa myöden kukaan puutu. Silti suurin kupla tässä on se että Ike,  entinen ulkoministeri joka sai Vanhasen hallituksessa ollessaan kenkää siitä että valehteli lähetelleensä riettaita viestejä Tuksulle, puolustaa nyt Wallinia joka on tehnyt kertaluokkaa suuremman munauksen eli valehdellut eduskunnalle. Ja nyt tämä kenkää saanut, selkeästi Kataisen juoksupoikana nyt toimiva Turun lahja maailmalle puolustaa tätä toimintaa. Ihmettelen vaan miksei toimittaja, tämä likasankojournalisti, ota tätä ulottuvuutta esiin. Ihan hävyttömästi hän tätä tekee, häpeisi jos hävetä osaa. Kyllä on äijällä otsaa, itse en hänelle enää tervehdi. Huoraamisellakin rajansa. Hyi helvetti.

Ja tämä viimeinen kommentti että Varsinais-Suomessa on varuskuntia lakkautettu eikä yhtään ole puolustustahto lakannut, voi hyvänen Tuksu sentään. Kai se on helppo täällä sanoa kun historiallisesti on itäraja ollut täynnä varuskuntia ja puolustuksellisesti valmiit joukot lähellä rajaa.

Voiko kauppakamarinulikoiden ikuisesta juoksupojasta muuta odottaa?

Näkyy jälleen kerran missä se moraali oikeasti on, seteliselkärankaiset bemaridemarit, vassarit, cityvihreät ja tietenkin kokkarit huojuvat rahan voimalla ihan mihin suuntaan vaan, ihan pääministeriä myöden. Keskusta pitää pintansa tässäkin asiassa, kuten Vanhasen hallituksessa ollessaan, moraali on korkealla eikä tahraa tule kilpeen. Tämä asia vielä kiteytyy ensin kuntavaaleissa ja sen jälkeen eduskuntavaaleissa jossa Keskusta ottaa veret seisauttavan vaalivoiton meidän Paavon johdolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti