torstai 29. maaliskuuta 2012

Hyvää kasvua Päästäisen alla

En vielä ole päässyt ihan rairuohon kasvuihin viljelmissäni mutta hyvin näyttää ihan näinensäkin puskevan pintaan. Demarien eduskuntavaalilupauksia olen kasveille lukenut sekä Kataisen puheita, näyttää lannoittavan mitä mainioimmin. Viikko vielä aikaa ja uskoisin näiden purkkien olevat täynnänsä toinen toistaan herkullisempaa yrttiä :-)

Tässäpä nousee terhakkaasti lehtikorianteri

Timjami tuivertaa



Rakuuna lähes ratsailla...


Tuuheahko basilikametsikkö


En voi olla kertomatta, tuossa iltana eräänä sitten oli huikopalalle tarvetta, en viitsinyt iän ikuisia uunivoileipiä lähteä tekemään vaan päädyin ratkaisuun jossa paahdoin leivät pannulla oliiviöljytilkan ja valkosipulin kera kevyelti, tein rouillen Sonja Leen reseptiikalla, pannulla vielä sitten tiikerikatkaravun pyrstöjä tekeytin cayennen ja sitruunanmehun kanssa. Kasasin leiville näitä edellämainittuja, tomaattia ja kurkkua, kansi päälle ja kolmioleiviksi. Perkules kun tulikin hyviä. Mutta takaraivoon jäi ajatus keväisestä boullabaissesta. Sitä pitää tekemän jahka tänne seuraavan kerran vieraskatras saapuupi. No päästäisenähän tulee kriittinen mutta sitäkin nälkäisempi seurue tuota pääsiäismenua napostelemaan, noinkohan kelpaa. Pääsiäisen menu on seuraava;

Mamin perunasalaattia

*

Karitsan viulu 
Punaviinikastike
Valkosipulikermaperunat

*

Pashaa ja kulitsaa

Vaatimatonta mutten valita. Niin, tässä tuokiokuvaa noista tekemistäni herkullisista kolmioleivistä. Tiedä sitten, jossain välissä pitäisi varmaan ihan oikea kamera hankkia jostain niin saisi kunnon kuviakin. Kinofilmin aika lienee auttamatta ohitse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti