sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tahnat testattu

Viikolla joutessani lueskelin Kädenvääntöä blogia. Sen viimeisin bloggaus sitten kirvoitti itsenikin kaiken kiireen keskellä tekemään samaisia tahnoja. Kyllä, maukasta tuli, tosin hernepeston herneet voissa pannulla pyörittelin ja kutterilla sitten ajoin sileähköksi. Samoin siemenet jätin pois kun ei niitä kaapista löytynyt. Ihan makoisa tuosta tuli, ehkä olisi saanut olla enemmän suolaa ja sitruunanmehua. Chilitahnan tein myös miltei ohjeen mukaan, etikkana balsamiviinietikkaa. Tahna tai pikemminkin paksu kastike koska tuo mulla jäi juoksevampaan muotoon tarkoituksella, oli maultaan jännä. Ei mitenkään syödessä tuntunut järkyttävän tuliselta, mutta jälkipotku olikin sitten toista luokkaa. Hiki nousi vaivihkaa otsalle ja huhhuh. Ehkäpä tätä voisi myöhemmin testata habaneroilla. Hyvää joka tapauksessa. 

Tortillojen sisään näitä laitoin paistetun kananfilepalasten, friseesalaatin ja tomaatin kera.

Testasin myös rucolan, punasipulin ja pikku parmesan lastujen kera. Toimii.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti