sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

F1 kausikin pärähti käyntiin

Bunkkerilla tiiviisti tuli seurattua F1 sirkuksen käynnistymistä jälleen kerran. Mielenkiintoisten käänteiden jälkeen ensimmäinen GP viikonloppu takana, saattaa tulla hyvinkin yllätävä kausi. Odotan innolla jo seuraavaa eli Malesian GP:tä. Myös flunssaa tässä on yritetty torjua, sekä apteekin tuotteilla että luontaistuotteillakin. Ei vielä ainakaan kuumetta ole ollut kuin hieman toista mittaria. Ettei se nyt vaan äityisi. Ikävä lumimyräkkä lauantaina sitten maalasi maiseman valkoiseksi, en olisi sitäkään kaivannut. Perjantaina näin ensimmäisen leskenlehden, liekkö poloinen nyt jäätynyt lumipeiton alla. 


Ruokaosastolla on ollut hiljaisempaa, kun ei oikein maista niin ei sitä ole mitään ihmeellisempiä viitsinyt tehdäkään. Perinteistä tomaatti-sipuli salaattia kampasimpukan kera tuossa eräänä päivänä, eilen hyökkäsin maksan kimppuun. Broilerin maksaa ja paistettua pekonipolentaa. Maksaa tulee ihan liian harvoin syötyä, pitäisi useammin kyllä tehdä. Tuota olin aiemminkin tehnyt, kyllä siihen polentaan makua saa kun maustaa ja lisää siihen puuroon aineksia. Itse laitoin pekonia, paistettua sipulia, valkosipulia ja yrttejä. Maksa meni perinteiseen tyyliin sipulin kanssa pannulle, ruskistamisen jälkeen dijonia ja kermaa sekä tietenkin mausteet. Yksinkertaista mutta aivan jumalattoman hyvää.

Kevyt salaatti aurinkoiseen päivään


Aaaah... verta ja maksaa... :-) Pitää jossain vaiheessa taas tehdä mustaa makkaraa!


Hevosenlihasta huomenna sitten jotain pitäisi tehdä. Lienee jokin pastajuttu. Ans ny kattoo.

2 kommenttia:

  1. Polenta on viime aikoina kiinnostanut kovasti. Pitäisköhän sitä vielä kerran yrittää - mausteiden kera?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totmaar pitää. Yrttejä nyrkillinen jos toinenkin.

      Poista