tiistai 10. helmikuuta 2015

Myrsky keskiolutlasissa

Oli mielenkiintoista eilen seurata miten draaman kaari, arc amerikkalaisittain, nousee, kehittyy ja kehkeytyy, mikä on lopputulema. Kävi niin jotta aamutuimaan Stara.fi uutispalvelu, joka on keskittynyt lähinnä misseihin ja tisseihin, siinä sivussa muita uskomattomia ja groteskeja uutisia välittäen, alkoi tutkimaan ja hutkimaan. Ilmeisesti tässä konsulenttien, edustajien ja toimittajien 1600€/kk joukossa oli sitten myös tuo edustaja joka koki omakseen tämän mielikuvatouhun, asioiden irti ottamisen asiayhteydestään ja yksinkertaistamisen itselleen sopivaksi. Saatiin keskikaljakohu jota Ilta-Huuhaa sitten isoin lööpein kertoi kansalle. Yle, yllätys yllätys, lähti tähän samaan mylläkkään innolla mukaan. Siteerasivat kaikki "aamulla stara.fi kertoi uutisen" - kukaan näistä olevinaan toimittajista, ei Ilta-Huuhaassa saati Ylessä kommentoinut lähteen luotettavuutta. Kaivettiin esille monta vuotta vanhoja asioita, ja sitten pari hölmöä Keskustan puoluetoimistosta vielä vahvisti. Vieläkin hurjemmaksi homma meni aamulla kun Ilta-Hömpän päätoimittaja kertoi Kääriäisen ja kumppanien suunnittelevan jo kabineteissa Sipilän syrjäyttämistä. Tässä syväkurkkuna Jarmo Korhonen. 

Kylläpä sitä yhteen vuorokauteen, aina Sipilän julkituloon ja asian kumoamiseen asti tuli SOME-raivoa, julkisten keskustelupalstojen ihmisten silmitöntä raivoa ja lynkkausmielialaa ja ties mitä kauheutta. Ja vain siksi ettei kukaan tohtinut eikä saattanut arvella uutisen lähdettä.

Itse tein sen heti samana päivänä ennen kello kolmeatoista kun asiasta minulta kysyttiin.
Joukossa tyhmyys tiivistyy. Enpä tahtoisi olla Joukon housuissa. Enkä Timonkaan. 
Kertakaikkiaan ajattelematonta ja tyhmää tiedotusta.

Mutta mitäpä tuosta, ylihuomenna ei enää kukaan muista tuotakaan, eikä sitä että tuota on demarit, vasurit, kristilliset ja muut vuosia jo ehdotelleet. 
Toivottavasti ei kukaan enää. Tuo hulluus olisi pitänyt purkaa samalla istumalla kun EU:n hullunmyllyyn liityttiin.

Eipä tuosta sen enempää. Otan yhden keskioluen.

Mitäpä sunnuntaihin tulee, en sitten tehnyt lauantaimakkaraa vaan sunnuntaimakkaraa. Käytin siihen possun lapaa, tuoreita yrttejä korianteria sekä persiljaa, kumpaakin pari punttia, 4 kynttä valkosipulia ja perusmausteet. Aika mieto tuli makkarasta. Tuttu valitti että makkarassa on voissa paistettuna outo haju. En sitä itse havainnut. Ehkei hän ollut korianterin tuoksuun tottunut. Eikä ollutkaan.

Pienen pienet körtsikkäiset... juuri suoleen pantuna


Tässä jo esikeitettynä ja paistettuna voissa. Nämä mitään sinappia kaipaa, pari pyörylää puolukkaa korkeintaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti