keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tserbuska hailis!

Eipä tässä ole tammikuun aikana ennättänyt mitään bloggailemaan vaikka tarkoitus on ollut. Olen jo tehnyt periaatepäätöksen tulevan satokauden yrttien ynnä muiden tilaamisesta, ja periaatepäätös tasolla se vielä toistaiseksi on jäänytkin. Jos jo tänään ennättäisi tarttumaan härkää sarvista.

Ateriarintamalla jännittää tilanne, kartanonherran kanssa suunnitellaan iltamia, olen erään MPW:n reseptin päättänyt toteuttaa. Olen sitä muutaman kerran tehnytkin, ja blogannutkin. Pitää vaan harjoitella lisää lisää lisää lisää... jospa tulevana viikonloppuna? Edellyttää jotain hyvää vaaleaa kalaa löytyväksi. Sellaista jossa liha on paksuhkoa, ainakin 2-3cm. Vinkkejä?

Hauskan kuvan nappasin eräänä päivänä kun metsässä kävin käyskentelemässä. Siinähän se mänty taipuu ja kaartuu ja pysyy alhaalla kuin persujen kannatus. Tai kokoomuksen. Jompi kumpi, molemmat parempi.
Ei tarvitse tässä kohtaa erehtyä sen kuvaavan kommunistien perinnejärjestöjen kannatusta, siis ei vasurien eikä vihreiden, mainituilla puisto-osastoilla ei kannatus ole ikinä noin korkealle noussutkaan. Onneksi ei niin paljoa ole niin sekopäistä porukkaa.

Luonnon kannatuskäyrä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti