perjantai 11. kesäkuuta 2010

Puoluepäivät Lahdessa, länsirintamalta sen sijaan ei juurikaan mitään uutta.

Näin kun eletään taas jännittäviä aikoja, kenestä sitten se seuraava pääministeri valtakuntaan tulee niin saa tässä ihan varpaisillaan olla. Toki -nen pääte on niin tulevalla puheenjohtajalla kuin puoluesihteerillä, sellainen etiäinen tässä nyt on. Niin, ämpäriperunatkin rehottaa niin muodoin mallikkaasti, eikä tillilläkään huonosti mene. Potilaista uunituoreet kymppikuvat tässä.


Jo kuolleeksi olettamani tilli voimakkaasti puskee esiin. Olen lähes suunniltani ilosta. 

                                      

Ja persilja, tuo silosellainen... siis tuon oikeanpuoleisen astian piti olla myös basilikaa, niin Lidlin pussin kyljessä luki. Lukee vieläkin, mutta kyllä se niin paljon persiljalta näyttää ettei paremmasta väliä. Onko tässä nyt reklamaation paikka jälleen kerran? Ei sillä etteikö persilja menisi, menee taatusti, sitäkään ei koskaan liikaa ole. 

                                       

Ja sitten siihen basilikaan, alkavat pikku hiljaa jo muistuttamaan basilikaa. Miltei voin jo maistaa suussani tulevat pestot jne. Noita tuollaisia puskia on täällä plantaasilla siis lukuisia! Eikä ole liian myöhäistä vieläkään laittaa niitä lisää - siis jahka saan parvekkeelle hyllyn tai pari lisää. 

                                       

Tässä muuten oregano, en ole tainnut niitä tuoda esiin pieneen aikaan kun niin olemattomia ovat olleet. Mutta tuossa nurkassa sulassa sovussa silopersiljan kanssa. Pitäisi olla tuotakin ihan vaan reilumminkin. En tiedä miksen ole siihen sitten enempää satsannut. 

                                       

Korianteri ja tomaatti vallan hurjaksi on heittäytynyt, rehottaa vaan kuin rikkaruoho. Aivan fantastista!


                                      

                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti