perjantai 4. kesäkuuta 2010

Aurinko tekee tehtävänsä

Ainakin näyttäisi siltä kun perunanvarsia katselee, kasvaa kasvaa... noinkohan Juhannuspotut ämpäreistä nousee?!?

Korianteri nousi terhakkaasti ylös vietettyään hetken suruaikaa, kyllä nyt kelpaa kylpeä auringon kilossa. Juhlistavat hienosti kaiken viljelijäväen etujen ajajien puheenjohtajavaaleja antaen voimakkaan ja väkevän tuen ja kannatuksen Paavolle.



Eikä nuo Lidlin tomaatit, lajikkeeltaan Moneymaker ole lainkaan huonosti kasvaneet, lisää nyt vaan aurinkoa ja vettä niin perin runsas sato on ainakin odotusarvoltaan korkealla.



Basilika vaan on vieläkin tuhottoman pientä, se taisi viime vuonnakin tehdä tätä samaa. Sitten kunnon lämpötiloissa kasvaa runsaasti. Uhittelivat säätiedotuksissa hallaa, pitää basilikat nostaa taas yöksi sisään etteivät tyystin kuole. Se olisi paha takaisku kertakaikkiaan.

Tillin luulin nyykähtäneen, mitä vielä, taidan siitä saada ämpäripotuille kaverit ja varmasti myös toast skagenien päälle kesän juhlissa sitä tulee laitettua!



Timjami perkule vaan jaksaa olla kitukasvuista, ei taatusti johdu valon eikä veden puutteesta. Sama juttu toisn purkin kanssa, sekä oreganojen. Ei voi tajuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti