Sen faktan että ravioleista jotka laadin tässä juuri kuten tuli luvattua, niistä tuli aivan fantastisen makuisia, kuinkas muuten. Täytin ne setillä pinaatti, shalotti, gorgonzola, toki myös ripaus suolaa ja pippuria. Ei kosher. Raviolin kylkiäisiksi piti tekemäni jonkin sortin kerman ja fenkolin liitto kastikkeen muodossa mutta tämä jäi vain suunnitelman asteelle koska paikallisessa lähikaupassa ei fenkolia sitten ollut. Rohkeasti sitten kävinkin Marcella Hazanin legendaarisen tomaattikastikereseptin kimppuun. Se on yksinkertainen ja maultaan aivan fantastinen. Kuvia piti tästä kaikesta ottaa mutta ne sitten jäi ottamatta kun tuli lapattua valmiit tuotteet kyselyaukkoon nopeammin kuin ennätti kissaa sanomaan...
Miten helvetissä ihmisen taimi voi tulla toimeen ja ylipäätään tehdä ruokaa ilman kosher suolaa ja pippuria???
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti