maanantai 10. lokakuuta 2011

Tulipahan porsasteltua

Possu jonka perjantaina kietaisin salviahuntuun tuli sitten naposteltua hyvässä seurassa kera viinitilkan. Alkupalaksi sitten tein, kuten jo aiemmin mainitsinkin pienet canapét, prosciuttoon käärittyjä viikunoita siis, kyljessä minttua ja mozzarellaa, niskassa oliiviöljyä tippa kaksi. Possun kaveriksi tietenkin omenaa, ei ollut possun suussa käynyt, mutta kevätsipulia ja tuoretta rakuunaa sai kaverikseen omppu. Ja sen possun, Gordon Ramsayn ohjeella rykäisin sen kehiin. Taattua hyvyyttä. Kertakaikkiaan. Ja jälkkäriksi sitten vanilja pannacottaa vattujen kera ja kun kerran makean kimppuun päästiin niin vielä suklaakakkua Sillä Sipuli blogin tapaan tein. Aivan tolkuttoman hyvää! Sopi makean kuoharin kaveriksi kertakaikkiaan hyvin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti