sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Weekendin pöperöt

Tuli sitten väännettyä Tomi Björkin reseptiikalla rimpsuja perjantaina, tulikin vallan mainion makuisia. Liha suorastaan ajatuksen voimalla irtosi kun hieman sille haarukkaa näytti. Oli kertakaikkisen onnistunut, tuolla reseptillä pitää niitä tehdä toisekin. Helppo ja hyvää. Kylkeen tein sitten perinteisen coleslawin, uskomattoman hyvää sekin. Jälkkäriksi, kuten jo mainitsinkin, Sillä Sipuli blogista nappaamani jälkkäriresepti punajuurista ja karpaloista. Se oli superhyvää.



Lauantaina oli sitten vuorossa perinteiset paistetut silakat rosamundamuusilla, kyljessä paahdettua punajuurta. Tuli, kuten sopi odottaakin, takuuhyvää. Alkupalaksi sitten tempaisin kampasimpukoita ja viiriäisen munia, pettämätön yhdistelmä sekin. Jälkkäriksi sitten crepes suzette, ei huono sekään :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti