keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Viiriäisen munista pari sanaa

Kun viime viikolla sain kattilaan muutaman kelluvaisen viiriäisen munan, toki tuottajalle annoin asiasta palautetta että tietää olla varuillaan josko niitä enemmänkin tulisi. Oli miellyttävä yllätys kun tuottaja sitten toi minulle, yllättäen ja pyytämättä, pari rasiaa näitä aivan jumalattoman herkullisia pikku palleroita lisää. Iso käsi tuottaja Sepälle ja eritoten hänen viiriäisilleen. Nyt pitää hallista Herkkunuotasta varmaan sitten hakea kampasimpukoita, Sorrin flikoilta hieman salaattia ja muutama siivu prosciuttoa jostain. Vaikka viikonloppuna oli tarkoitus laatia prosciuttoon käärittyjä viikunoita, salvialla, sitruunalla ja persiljalla täytetty porsaan ulkofilerulla ja jälkkäriksi pannacottaa jollain makumaailmalla. Kenties tästä tulee alkupala ja viikunat saavat olla vain appetizerinä.


Ovat upeita ulkonäöltään ja maultaan aivan uskomattomia!
Muutama rekvisiitaksi lautaselle kun keitto jäi laihanlaiseksi :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti