maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Jassåå, se sitten vuosi vaihtui tähän viimeiseen. Tänä vuonnahan on se maailmanloppu tulossa. On ne sukkelia ne Maijat kun tuollaisia menivät uhkailemaan, saisivat sitten myös toteutua. Edes jokin niistä. Kuitenkin erilaisia maailmanloppuja ja/tai niiden ennustuksia koottuna tälle sivustolle. Pitääkö mennä paniikkiin?

Uuden vuoden aattoehtoona oli sitten pakko jotain pientä apetta saada ettei nälässä joudu sitten ihan koko tätä vuotta olemaan. Voi sitten sanoa että olen tänäkin vuonna edes kerran ollut kylläinen. Jouduin siinä sitten maistelemaan myös Fingerpori olutta kokonainen 0,33l pakkauksen. Pullo oli hauska, vaan sisältö sitten oli aika luirua. Eipä taida tulla ostettua tuota. 



En jättänyt uuden vuoden juhlimista tuohon olueen, sen kaveriksi sitten oli pannulla paistettua lohta kera cayenne-katkarapuvoin. Mainiota tuli - jälleen kerran.


Pääruokana sitten vaatimaton t-bone vihreän parsan kera. Olisi varmaan pitänyt sovittaa ne eri lautasille, mutta päätin säästää astianpesukoneen vaivoja. Mitäpä sitä ei säästäväisyyden nimissä tekisi.


Jälkkäriksi tuli tehtyä pain perdu suklaamoussella, ne lähtivät Gary Mehiganin ja George Calombariksen reseptiikalla, pahus vaan kun menivät kohti kyselyaukkoa ennen kuin ennätti kameran etsimen aukolla sohia kohti...

Ilotulitustakin tuli silmäiltyä usealta eri kantilta kuin edesmennyt Kim Jong Il sukkahousuja pjongjangilaisen supermarketin hyllyssä, päätinpä sitten pistää elämän risaiseksi ja polttelin itsekin kaksi tähtisadetikkua. Ne vaan ovat niin lumoavia vaatimattomuudessaan. Ja täyttivät tehtävänsä täydellisesti. 

Tämä vuoden ensimmäisenä aamupalana loihdin pöytään kunnollisen setin; bruscettaa ja kiirastulen munat. Jälkimmäisen potkua lisäsin rivakalla ranneliikkellä tabascoa, joka sopii tuohon perfecto. 


Näillä eväillä pärjäsi aina iltapäivään asti jolloin olikin jo aika tehdä pitkästä aikaa Shepard's Pie, tietenkin Gordonin reseptillä. Fantastisen hyvää tuli siitäkin, kun kerran sattui karitsan lihaa pakkasesta löytymään. Kuvamateriaalia en siitä malttanut ottaa, tuli kiire syömään.

Jaahas, nyt alkaa se tämän vuoden jännittävin aika, enää yhdeksän päivää ennakkoäänestyksen alkuun. Kaikkihan me Paavoa äänestämme, eikö totta. BTW Paavo FST5:llä huomenna tiistaina 3.1. klo 19.45.


2 kommenttia:

  1. Nyt on usko mennyt. Olisin äänestänyt mutta isänmaallisena kaverina, en pysty!

    http://www.hs.fi/politiikka/Paavo++Vuokko+-muki+on+valmistettu+Aasiassa/a1305552684208

    VastaaPoista
  2. Tämähän nyt vallan merkillistä venkoilua on maailmanmatkaajan taholta. Jos tuo kuppi olisi kotimaassa tehty, sen hinta olisi varmasti lähempänä satasta, tekijäporras olisi sitten kuitenkin lakkoillut ja venkoillut sen tekemisessä niin että se olisi sitten ollut saatavilla vasta Paavon toisella presidenttikaudella. Mutta huoli pois, silloin on jo varmasti saatavilla joka kotiin Aarikan tekemiä Paavo rintapatsaita (korkeus 45cm, pronssia). Taidan siihen suuntaan jo tehdä ennakkotilauksen. Jep, ja nyt takaisin bearnaisen ääreen...

    VastaaPoista