sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaaliristeily risteilty

Sattuipa somasti tilaisuus vaaliristeillä Silja Linellä eilen ja puhua Paavon asiaa niin tutuille kuin kylänmiehillekin. Tänään sitten jännätään miten oma vaaligallup pitää paikkaansa, uskoisin että siinä on +/- kolmen prosentin marginaali, eli Paavosta saatetaan voidella uusi Tasavallan Presidentti jopa 56% ääniosuudella. Harmi etten ennättänyt eiliseen vaalitilaisuuteen Finlandia talolla, tästä linkkiä Paavon puheeseen. Mukana myös Mari Kivinimenen puhe. Aamulla tuli sähköpostiin kutsu Paavon Vaalivalvojaisiin, en vaan malttanut lähteä. Sen verran voimakkaasti vie veronsa nuo vaaliristeilyt. 


Laivalla tuli sitten syötyä niin lounaat kuin päivällisetkin. Hyvinkin jopa, ei mitään normibuffettia vaan Lobster Housen menu tuli katsastettua. Ruoat oli vallan mainioita, ei voi kuin kehua. Laivan valkkari, riesling jonka nimeä en muista, oli myös sopivan hapokas ja meren elävien kanssa vallan mainio kaveri. Tässä muutama kuva aterian kohokohdista.

Alkupalana oli aivan julmetun fantastinen sinisimpukkakeitto. Keitto jota aion koeponnistaa täällä Bunkkerilla tulevana viikonloppuna!


Toast Skagen jokiravuista. Tämä jotenkin loppui kesken :)


Toinen alkupala oli päivän keitto; fenkolikeitto joka oli maultaan vallan vallaton.


Pääruokana sitten oli ihan pakko merikrottia herkutella. Aivan tolkuttoman hyvää!


Eikä nieriä sienikastikkeella ollut myöskään pöllömpi.


Jälkkärin kanssa oli pakko olla kieli ihan keskellä suuta... siis päivän sorbetti, vadelmaa, tuoretta marjaa ja aivan riettaan hyvää. 


Eikä valkosuklaa moussekaan ollut huono. 


Pakkohan nämä oli liottaa sitten toisella kymmenellä olleella Laproaighilla  Hyvää, vaan ei niin hyvää mitä mainosmiehet kehuvat. 


Eikä Manhattankaan ollut huono. Pianisti pimputti liian kovaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti