lauantai 4. helmikuuta 2012

Pakkaspäivä Turussa

On se kumma miten ei saa ihmisen taimi käyskennellä rauhassa Turun keskustan kävelykadulla edes ettei käy päälle mennen tullen vihreiden entinen ja nykyinen (?) kansanedustaja Janina Anderson lappuineen. Itsepintaisesti yritti saastuttaa luontoa tyrkyttämällä minulle vaaliaiheista materiaalia kysymättä ENSIN olenko jo käynyt äänestämässä ja/tai onko aikomustakaan käydä. Ihme touhua valan tehneiltä hipeiltä. Noh, toistamiseen kun tähän asiaan törmäsin - törmäsin myös Lauri Tähkään - tämä mainosasia kävi itselläni ylitsepursuavaksi ja hippirouva-Andersonille sanoin jo äänestäneeni. Saatoin hänelle tehdä tiettäväksi äänestäneeni Väyrystä, hän siitä kirkumaan. En tuota kirkumista jäänyt tietenkään kuuntelemaan, tietenkään. Antaa hippien kirkua. 

Kuitenkin sitten pakkaspäivään oli jotain apetta saatava pöytään, ja tuli sitten ihan ns perinnesettiä laadittua. Tuhti punaviini, salaatti ja naudan ulkofile mustapekkasoosin kera. Normisettiä siis. Huomenna vaalipäivänä peuraa. 

Viini oli hyvää, perin tuhti bourdeaux



Vaatimaton setti lohkareita, mustapekkasoosia ja naudan ulkofilettä. 
Ihan perkeleen hyvää kuitenkin :-)



Salaattia vielä kuitenkin, rucolaa, pinaattia ja mangoldia, tomaattilohkoja ja salaatisipulia. Kera Gordonin reseptiikan vinegretin. Hyvää :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti