keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Silakkaa

Kyllä ehdottomasti pitäisi syödä silakkaa useammin, on se kuitenkin aivan fantastisen hyvä tuote. Ja halpa. Suunnittelin että olisin paistanut silakoita taasen, mutta tulinkin toisiin aatoksiin ja teinkin sitten silakkapihvejä. Väliin tuikkasin suolan ja pippurin lisäksi Philadelphia kevätsipuli tuorejuustoa, sekä tuoretta tilliä ja ruohosipulia. Silakoita oli yllättäen tasamäärä ja parit löytyivät jokaiselle helposti. Vielä pitää muusi tehdä kylkeen, kenties teen rosamundasta ja dijonista sinappisen muusin, se oli ainakin eilen porsaan kyljysten kanssa aivan fantastista. Kateenkorva-asiaa tein tänään Mestaripalvin suuntaan ja edullistahan se siellä onkin, vajaa 14€/kg. Keskitän kateenkorvaostokseni sinne. Sitä pitää viimeistään päästäisenä sitten tehdä alkupalaksi ihan pienen muusin tai pyreen ja anjovisvoin kera. 

Tässä silakkapihvikatras




Upea tuoksu täällä. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti