tiistai 22. lokakuuta 2013

Länsirintamalta ei mitään uutta

Tänään piti viettää päivä Helsingissä, sairaustapauksen johdosta retki peruuntui ja jäin oman onneni nojaan kotio koko päiväksi. Ei sillä, kyllähän minä tekemistä löydän. Tänään kiersin eteläiset kirppikset läpi siinä toivossa jotta olisi edes jotain kivaa löytynyt. Ei mitään löytynyt. Turha reissu. Paljon oli taas ryjää ja vanhaa romua tyrkyllä, ei mitään mikä edes etäisesti olisi nostanut kulmakarvoja. Kylmä oli kuitenkin. Aamuseitsemältä oli oikein pakkasta -4 astetta kun porhalsin fillarilla kohti paikallista koomarkettia aamupalatarpeita hakemaan. Eipähän ollut ruuhkaa ja tulipa tuokin asia koettua. Kyllä täytyy kehua miten koreaksi kauppiaan rouva Patanen oli liha/tuore-einestiskin laittanut. Siinä oli sitten viitlai kuutlai ja muutlai tuotetta tyrkyllä. Ei ihme että tuolla ovi käy lounas-aikaan. Tarjouksia lukuunottamatta k.o. kaupan hintataso on kyllä korkeahko. 
Mutta hienoa että pitävät ovensa auki niin ei pääse nälkä lähelle :)

Eilen sen sijaan piti pelto käydä kääntämässä, niin toimittiinkin. Aamupäivällä maa oli vielä osin pintajäässä, mitäpä siinä kuin köysi selkään ja toimin muulina samalla kun Mestari jyrsijällä puski eteenpäin. Kolme neljä kertaa pelto myllättiin ympäriinsä, en sitten tiedä miten muutama viikko sitten laittamani Roundup toimi. Päivänkakkarat näytti kuolleilta. Keväällä sitten uusi satsi jos alkaa liiaksi rehottamaan. Kolme viikkoahan tuolla on varoaika, joten odotellaan aikaista kevättä. Ja satsia hevosenpaskaa jos vaikka eräältä taholta sitä saisi ns asevelihintaan. Palanutta, ei tuoretta. Shaken, not stirred.

Huomenna sitten laivalle, ans kattoo mitä sieltä tarttuu liiveihin.  Niin ja syndet ens viikolla, annan halukkaille tilinumeron minne panna nelinumeroinen summa vähintäänkin. Pienemmät ei oikein mahdu ja rapisevat pois.

:-)

2 kommenttia:

  1. No on siellä lännessä hienoa, kun vielä pääsee maata muokaamaan. Meillä kävi jo -10:ssä, joten pieniviljelijän lapio meni tältä vuodelta varastoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläpä taas +10 astetta, sataa tihnuttaa ilkeästi. Pitäisi pyörän selkään joutua ja sitten ehtoolla laivalle kun kerran oikein Deluxe hyttynen skumppa-aamiaisineen on tarjolla...

      Poista