keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulu jolkottaen tulevi

Minä en sen anna häiritä, jätän tänä vuonna tyystin moiset kotkotukset väliin. Joululahjat jää myös väliin, kuitenkin itse tehtyinä annan lähes satavuotiaalle äitimuorilleni kaalikääryleitä kuten sukulaisflikallekin. Jälkikasvu saa tyytyä minimalistisiin lahjoihin myös. Kuusi, kinkku, koristelut ynnä muu kaupallinen hömpötys jääköön väliin.
Ateriapuolella myös jätän väliin kaikki perinteiset jouluruoat riisipuuroa lukuun ottamatta. Se on aattoaamuna tehtävä. Loppupuurosta voi sitten rypytellä piirakkaa myöhemmin ehtoolla. Aaton menu aika lailla japanilainen, tonkatsu tulee olemaan pääruokana, alle sitten kenties sushia. Katsoo nyt mitä kalaa löytyy.
Joulupäivän menussa sitten lienee alkupalana hummerikeittoa, välisalaattina hummerisalaatti tillimajoneesilla ja pääruokana jälleen kerran tonkatsu. Jälkkäri on arvoitus. Kenties kuppi kahvia ja yskänkohtaus.

Tästä Riikan jouluterveiset kaikille blogin lukijoille, hyvää joulun odotusta täältä Bunkkeriltakin!

Jouluböördit jo puissa piipittää...



2 kommenttia:

  1. Loistava joulumenu sielläkin tiedossa! Meillä pääosissa tulevat olemaan palvilammas ja erinäisistä kaloista ja äyriäisistä tehdyt tapakset. Viinimenu tosin pitää vielä viimeistellä.

    VastaaPoista
  2. Pää jo särkee tästä kaikesta kotkottamisesta. Eikä ole edes lääkekonjakkia.

    VastaaPoista