lauantai 14. joulukuuta 2013

Viikko ennen joulua

Viimeinen joulunalusviikko alkoi sitten melkoisessa pakkasessa, aamulla mittaristot oli miinus kympissä kun ensimmäistä kahvipannua meinasin alkaa keittelemään. En sitten keittänyt, vetäydyin takaisin peiton alle kuin kilpikonna. Liian kylmä keli ihmisen taimelle. Sisätiloissakin. Pitää oikein kehua miten nämä Fenestran asentajat ovatkin osanneet asentaa ikkunat ja ovet niin että niistä vetää oikein urakalla. Onneksi eivät aikoinaan puuttuneet ensinkään valituksiin asennuksista. 

Kertakaikkiaan kelvotonta laatua, Fenestra, laadutonta "laatua" käsittämättömään hintaan. 
Eipä paska pöyhimällä parane, villasukat jalkaan vaan enkä kenellekään suosittele tuota firmaa. Laadutonto toimintaa alusta loppuun.

Eräs toinen maailman matkaaja viikkotolkun reissun jälkeen kotiutu Thaimaan suunnalta, kelit eivät olleet suosineet, onneksi ei sentään tsunami ollut pyyhkäissyt sieltä tuota eurooppalaista siveettömyyttä jälleen kertaheitolla. Sekin aika vielä tulee. 
Kuitenkin rapu+katkaraputahnaa repussa oli tännekin sitten kulkeutunut, voi taas Masterchef Australian reseptiikkaan tukeutua alkuvuonna!


Tänään keskityin sitten vaan päiväretken jälkeen erään jäsenrekisterin tutkailuun, huonolla menestyksellä. Eilen jo eräs rouva kyseli mitä tänään on ruokapöydässä, pakko oli todeta etteipä mitään ihmeellistä. 
Ei sen kummempaa kuin tuo Gordon Ramsayn kirjasta tuttu brittiläinen metsäsienimunakas. Tämän laadin suppilovahveroista, jätin kerman vallan pois. Luostarijuustoa raastin hieman pinnalle, hyvää tuosta tuli. Jopa niin että parin tunnin tirsat sen päälle teki vaan hyvää.


Turussa tuli aamupäivällä käytyä viemässä tietokonetta, törmäsin tuohon minareettiinkin. Tuolla eräs vanha ystäväni toimii talonmiehenä vaikka vaatimattomuuttaan aina sen kieltää kuin Arhinm... Pietari.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti