torstai 5. kesäkuuta 2014

Kohti Keskustan Turun puoluekokousta 13.-15.6.2014

Reilun viikon kuluttua Keskustaväki kokoontuu Suomen Turkuun puoluekokoukseen, johan viime kerrasta onkin jo yli 30 vuotta. Tällä kertaa Paavo Väyrystä ei varmaan puheenjohtajaksi valita, mutta kukitetaan varmaan hänetkin. Syytä olisi. Varapuheenjohtajakisaa käydään sitäkin kuumemmin, kesä kun kerran on. Hyvällä meiningillä ja tahdolla kuitenkin. Ja puoluesihteerikisaankin on ilmoittautunut tässä vaiheessa kolmekin ehdokasta. Varapuheenjohtajakisa aukesi kun EU-parlamentaarikko Riikka Pakarinen jättäytyi EU-parlamentista pois ja samalla Keskustan varapuheenjohtajan paikalta. Hän jätti ison loven Keskustan johtoon, toivottavasti tuo aukko tullaan paikkaamaan hyvin. Tähän asiaan minulla on jo valmis ehdokas, nimittäin 


Nuori nainen, nuoresta iästä huolimatta jo monissa toimissa ollut mukana, mm. aikanaan ulkoasiainhallinnossa ministeri Paavo Väyrysen lehdistöavustajana. Suosittelen tutustumaan Katriin ja Katrin teemoihin. Kulkevat omieni kanssa aika lailla käsi kädessä. 





2 kommenttia:

  1. Ehdokkaita on kaiketi kuitenkin ainakin 5 . Istuvat vpj Annika ja Juha ovat niitä, joiden paikka olisi puolueen kannalta hyvä turvata. Koko Suomen edustuskin pitäisi tulla huomioiduksi..kun etelä ja pohjoinen jo nykyisillä näyttäisi tulevan edustetuksi pitäisi vahvan kannatuksen itäinen Suomikin varmistaa niin olisiko se sitten Anu Vehviläisen paikka..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidin, ja pidän, Rehulaa ja Saarikkoa varmana valintana. Riikan pois jäänti avasi oven uudelle kasvolle, se olisi nyt hyvä Katrilla täyttää. Uutta näkemystä ja visiota.

      Poista