sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Postilaatikko kolahti kuin Annelilla ikään

Tässä on viime viikot menneet hyvin pitkälti kaikenlaisen vaalityön merkeissä, on ollut vaalimainosten luukutusta, marketin ovella mainoksen jakoa ja sen semmoista, palaveria, kokousta, kukkien sidontaa ja usko pois, vaikka mitä. Olen kantanut korteni kekoon ja ottanut läheiset ihmiset mukaan asiaan. Kaikki ovat olleet innoissaan vaikka touhua on ollut paljon ja melkein joka päivälle!

On ollut kivaa toimia hyvässä porukassa yhteisen hyvän eteen. Tässä tapauksessa niin Mauri Ikosen kuin myös eritoten Annika Saarikon tukiryhmässä. 

Toivon molempien vahvistavan valtakirjansa eduskunnassa huomisen jälkeen. Tunnelma on erinomainen.

Mitä taas arkisiin asioihin tulee, en lopulta ennättänyt vielä yleiskonetta testaamaan, jääköön myöhempään. En malttaisi vieläkään testata, en vaikka tarve olisi ja tulevana viikonloppuna on tulossa nuoripari lapsineen visiitille. Ei nyt vauvat pullaa syö.

Aamulla käväisin paikallisessa marketissa, siellä sosialistit jakoi ruusuja äänien toivossa. Kovin oli nihkeää ihmisten halukkuus ottaa niitä. Suomi Kuntoon - pinssi rinnassa karkoitti tyrkyttäjät, mutta lähes satavuotias herra kun kukan tarjosi, ei voinut kieltäytyä.

Iltapäivällä samainen pinssi avasi taivaan portit, ei tullut ruusupropagandaa ensinkään.

Sitten sain iltapäivästä soiton Varsinais-Suomen Päihdetaksista. Olisihan tuo pitänyt tietää että siellä koiranleuka ystäväni Maailmanmatkaaja soittelee tirskunta ja hauskuutus mielessään. 
Niin asia olikin. Ameriikan raitilta tänne hetkeksi palautunut herrasmies siinä käväisi yllättäen ja pyytämättä, pani pöydän koreaksi kuitenkaan osallistumatta pöydän antimiin.

Kävimme siinä keskustelua miten herran Omenapuhelin oli alkanut kenkkuilemaan, nikottelee eikä enää toimi niin kuin pitää. Samaa sorttiahan se sitten on kuin Kokoomus yleensä, näyttää toimivan, mutta käytännössä ei toimi, kiukuttelee ja sekoilee.

Myös lasten kanssa kävin keskustelua päivän mittaan. Kumpainenkin suorittaa kansalaisvelvoitteensa, toinen jo Mikkoa (21) äänestänyt Pirkanmaalla  ja uskon että nuorempi vielä Joonas Köntälle äänensä antaa Keski-Suomen vaalipiirissä.

KAIKKI ÄÄNESTÄMÄÄN TÄNÄÄN!


Pöytä koreaksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti