maanantai 13. huhtikuuta 2015

Uutta laitteistoa keittiöarsenaaliin

Teinpä tänään peliliikkeen jota harkitsin jo pidemmän aikaa, kävin ostamassa tuollaisen keittiön yleiskoneen. Tässä mulla oli aiemmin ajatuksena se että KitchenAid merkkisen, lähes ikonisen keittopelin olisin hankkinut. Tarkastelin tilannetta useammalta kantilta, tuohon täällä myynnissä olevaan KA:n masiinaan ei sitten lopulta saanut pastakonetta lisälaitteeksi joten unohdin sen sitten tyystin.
Pohdiskelin Kenwoodiakin, mutta päädyin sitten Electroluxin Assistent masiinaan. Ihan vaan sitten tämän valinnan tein oman maun mukaan, väri mukava punainen. Sopii sävyyn Kenwoodin vatkaimen kanssa. Tässä laitteessa on sitten myös tuo pastakone, jonka toki samalla ostin pois kuleksimasta. Ja uuden telkkarin 48" kun halvalla sain. Ja jotain muutakin. 

Mutta mutta, astian vetoisuus on 4,8 litraa, tuossa tempoo ties mitkä pitkopullataikinat ja ties mitä muuta. Taidan joku päivä testata jahka tästä ennättää. Torstaina?

Pelto käännetään Mestarin suosiollisella avustuksella heti jahka nämä vaalikiireet hellittää, viikko vielä pitää jaksaa touhuta. Ja miksen jaksaisi kun on hyvä puolue jonka eteen paiskia töitä, ehdokas jonka eteen on hyvä ja mukava paiskia töitä sekä edessä häämöttävä veret seisauttava vaalivoitto!


Tästä on hyvä edetä!


2 kommenttia:

  1. No jo on sievä masiina ja näköjään robustikin, kun on noin hyvä vetoisuus. Kerro sitten, miten tuo pastakone sen kanssa pelittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki jahka pääsen muilta kiireiltä asian kimppuun. Seuraava lasagne pitää tämän koneen myötävaikutuksella laatia kehiin. Ehdottomasti! Tai jos sittenkin tortellineja tms?

      Poista