maanantai 11. helmikuuta 2013

Fiaskosta täydellistä kohden

Kun kerran lauantainen naudan rinta päätyi fiaskoksi, laitoin lihan uudelleen uuniin maistamisen jälkeen kun kerran oli pahuksen sitkeäksi jäänyt, vaan sitten torkahdin hetkeksi ja olihan tuo muuttunut kengänpohjaksi.
No samapa tuo, mitä sitä itkemään. Päätin eilen että tänään sitten teen lasagnea, tarkoitus oli ihan levytkin laatia durumista vaan sitten kotiin tultuani valtuustoryhmän avoimesta kokouksesta laiskuus iski. Itseasiassa halusin katsoa valtuuston kokouksenkin mutta oli tehtävä kuitenkin ruokaa samalla. Onneksi kaappien kätköistä löytyi Montegrappa merkkisiä valmiita lasagnelevyjä, niihin piti sitten turvautua. 
Pikaisesti pekonit pikku paloiksi ja pannulle, perään Partasen paistinjauhelihat, iso sipuli, sellerin vartta, porkkanaa. Toki loraus punkkua italiasta, ja pyrettä ja tätä rataa. Yrtit. Mausteet. Maito.
Sugo onnistui täydellisesti, olisin voinut tuon syödä sellaisenaan, maltoin kuitenkin mieleni ja sipaisin bechamelin valmiiksi, raastoin juustoa ja riivin mozzarellaa. 
Viitisen minuuttia vielä ja pääsisi syömään maistiaiset...

Kastikkeet tekeytyy


Palapeli nousee


Kerros toisensa jälkeen


Uuniin!


Ready to eat :-)~~~




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti