perjantai 8. elokuuta 2014

Viime viikon tapahtumia

Kaikenlaista sitä ihmisen taimi näkee, kokee ja kuulee. Eräänä päivänä korviin ja silmiin televiisorista tuli kun Suomen Päätriathlonisti vakuutti some-uskovaiset puheillaan "pakotteilla ei ole suurta merkitystä Suomelle". Kuinkas sitten kävikään. 
Tulipa mieleen se äijä joka soitteli Pekka Saurin yö-ohjelmaan ja hänen kuolematon lausahdus "ei muuta kuin lisää paskaa housuun".

Pakko ne ravut oli kuitenkin lauantaina syödä, kun kerran sellaiset oli hankittu. Vaihtoehtojuhlat oli sinänsä, vieraita ei kutsuttu eikä vodkaa juotu. Maltillinen yksi brandy rapujen kanssa, ei muuta. No tilkka pinot grigiota kuitenkin. Rapujen kylkeen laadin sitten vielä tillimajoneesin Maskun kartanonherran ohjein, varsin erinomaista siitäkin tuli. Ja pari tuntia aikaa meni jotta sai pari leipää rakennettua, 18 servettiä ja paita sotkuun. Tietenkin.



Ravut kun olivatten alkupaloja, piti pääruoan olla sitten jotain kouriintuntuvampaa. Naudan ulkofilettä, Gordonin ohjeella paistettua perunaa ja konjakkikastiketta. Tämän jälkeen ei sitten tarvinnutkaan kuin taputella vatsaa.


Tiistaina taasen oli Hintsan perinteiset kesäjuhlat jossa Raision Keskustanaiset juhlivat 60-vuotis taivaltaan. Sielläpä tämän keittiön mustaa makkaraa oli tarjolla, kaikki meni ja kuulemma kehuja tuli jälkeenpäin. Itse sain istuskella pöydässä entisen ulkoministerin, nykyisen kansanedustajan, kaupunginjohtajan ja muutaman ensi kauden kansanedustaja-ehdokkaan kera. Ja he hakeutuivat minun pöytääni - yllättäen ja pyytämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti